Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie

radio521

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zna ktoś program lub sposób aby nie wyłapano multi w plemiona.pl ? chodzi mi o inne sposoby niz zmienne ip,prosze o odpowiedzi tu lub na PW

Opublikowano

Nie namierzą cię szybko, mój kolega przez długi czas na 2 kontach grał, wygrał któryś tam świat na 2 kontach i przesłał sobie PP z jednego konta na drugie:D

Opublikowano

Powiem tak kwestia rankingu.Najczęsciej po tym sprawdzają czy nie masz jakiegoś multi konta. Kiedyś dostałem bana na bodajrze 46 świecie gdy serwer startował ,a jak wiadomo na początku gry gdy startuje świat nie ma mozliwości dania zastępstwa. Mój kolega miał pewien problem podał mi Login/Passy wszedłem pobudowałem co potrzebne ,ale gdy wybiłem się ze swojego konta do rankingu globalnego czyli pierwsze 50 graczy dostałem własnie za taką głupią rzecz bana z wyjaśnieniem ,że "Multi Konta".Co do pytania polecam grać na jedym koncie ,żeby później nie mieć problemów.

Opublikowano

Nie ma problemu jeśli chodzi o multikonta jest takie coś jak zmienne ip albo internet w kilku urządzeniach ;)

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...