Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Kennen

SoulsHunter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym się zapytać, czy Kennen nadaje się do mainowania na solo topie w obecnej mecie. Podoba mi się jego mechanika i DMG, jednak coś mało ludzi nim gra, stąd moje pytanie.

2lt253a.jpg

Opublikowano

Chciałbym się zapytać, czy Kennen nadaje się do mainowania na solo topie w obecnej mecie. Podoba mi się jego mechanika i DMG, jednak coś mało ludzi nim gra, stąd moje pytanie.

Mało nim grają, bo na topa chodzi się tankami. Jest dobry. 

+ harras

+ manaless

+ escape

+ stun

+ Ultimate zadający duże, obszarowe DMG

+ mobilny

- słaby w early

Opublikowano

Dokładnie jak up.

Jest przyjemną countrą na takiego Renektona na przykład. Ale na dzień dzisiejszy, nie jest grany. Bynajmniej ja go nie widuje.

313561454060320945952.gif
Opublikowano

Nie opłaca sie go w tej mecie masterować o wiele lepiej mainować renektona (nawet renektonem wytrzymasz linie z kennenem)

Moim zdaniem nie warto :3.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Jezeli ogarniasz Kenena to jak najbardziej nadaje sie na topa.. mozesz spokojnie zdominowac linie przeciwko wszystkim standardowym topowym postacia, do tego masz spory dmg w tf dzieki ulti. Jednakze pickowania go nie jest wskazane jesli w teamie niema jakiegos tanka.

Nowicjusz
Opublikowano

jezeli lubisz grac kennenem to sugeruje bardziej pod Ad carry zwanego MarksMan .... szybki speed atack i zabij kazdego jak chcesz poniewaz masz co 4 podst. atak nakladke burzy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...