Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

z tego co wiem gdy sie wbija wyskakuje : ,,Requesting user....'' u mnie tak jest przez nie cala minute (miga czasami czyli prubuje wbic i jest ten odglos wbijania) a potem lipa nic nie wyskakuje tylko pasek sie laduje myslalem ze on wbija mimo to ale po 2h zrozumialam ze nie wbija .... help

Opublikowano

asere he ha ehe

Raport...

z tego co wiem gdy sie wbija wyskakuje : ,,Requesting user....'' u mnie tak jest przez nie cala minute (miga czasami czyli prubuje wbic i jest ten odglos wbijania) a potem lipa nic nie wyskakuje tylko pasek sie laduje myslalem ze on wbija mimo to ale po 2h zrozumialam ze nie wbija .... help

Mi się tak robi, gdy zaglądam co chwile na wbijanie.Bo ja robię tak że wpisuje pasy i pokazuję się kolejeczka i śmigam sobie po Firefox-ie i zaglądam co 5 minut.Może za często zaglądasz, albo coś?

Opublikowano

Po prostu auto login się zacina. W tym momencie kiedy on was przestaje logować to mieliście wejść do gry ale ktoś się wbił na waszego slota i od nowa czekać ^_^

Sig.png