Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Questy | Exp

RexioManTM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, właśnie zacząłem grać w Neverwinter i gra jest świetna tylko mam jedno pytanie. Czy gra opiera się głównie na questach? Chodzi mi o to, czy jak skończymy qeusta to zaraz dostajemy drugiego i tak do samego końca, czy w końcu wejdziemy na taki poziom, w którym będziemy musieli naexpić sobie level i wtedy nam odblokuje qeusta ( coś jak Metin ). Pytam, ponieważ chyba każdy z nas lubi sobie poexpić, a niektóry gry MMORPG opierają się na tym, że przejdziemy jednego questa i zaraz mamy drugiego i tak calutki czas, bieganie, zbieranie, zabijanie, gadanie itd.

2cf6pe0.jpg

"Hmm jak by to powiedzieć... Moje pierwsze wrażenie o grupie... Nie lubię was..." - Kakashi

Opublikowano

Witam.

Są 2 opcje expienia PvP i Questy dodatkiem są modlitwy i moby.

Osobiście polecam Questy według mnie najszybsza opcja dla nowego gracza.

A co do celów NW gra tak naprawdę zaczyna się po 60 lvl :) zaczynasz chodzić na instancje wbijasz GSa koksujesz w PvP.

RoM Priest/Knight/Scout OFF

Neverwinter TR/GWF OFF

LoL PI - placement now

Opublikowano

Żeby dojść na ostatnią mapke musisz zrobić podstawowe misje w każdej poprzedniej. Możesz wvić lvl poprzez pvp, podziemia czy też potyczki lecz to zajmuje więcej czasu.

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

Opublikowano

W zasadzie expisz na questach, ale jeżeli posiadasz poziom niższy niż wymagany, to musisz samodzielnie zdobyć wymagane doświadczenie aż do momentu, gdy będziesz mógł go zdobyć.

Opublikowano

A to troszkę lipa, bo ja kocham expić, ale nie będę grał w Metina żeby ubijać te moby z pixeli. No trudno, ale i tak Neverwinter jest świetny, pogram w niego i mam nadzieję, że te późniejszy questy będą ciekawsze.

2cf6pe0.jpg

"Hmm jak by to powiedzieć... Moje pierwsze wrażenie o grupie... Nie lubię was..." - Kakashi

Opublikowano

A to troszkę lipa, bo ja kocham expić, ale nie będę grał w Metina żeby ubijać te moby z pixeli. No trudno, ale i tak Neverwinter jest świetny, pogram w niego i mam nadzieję, że te późniejszy questy będą ciekawsze.

Same questy polegają na dotrzyj-zabij. Radochy może za dużo nie ma, ale poznasz/uzupełnisz wiedzę na temat świata NW. Gra można powiedzieć, że zaczyna się od 60 poziomu i lochów epickich.

Opublikowano

Teraz praktycznie każda gra opiera się na 2 możliwościach tej trudniejszej i łatwiejszej łatwiej expic na quescie bo masz odrazu kase ale jak lubisz się męczyć to exp pvp moby i modlitwy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...