Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zestaw dla medyka

feat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Grałem kiedyś medykiem i miałem zestaw brutus czy jakoś tak. Zrobiłem nowe konto i chciałem kupić jeszcze raz ten zestaw na nowe konto.

Przeszukałem cały sklep i nie mogę go znaleźć wycofali go ?

Jeżeli tego zestawu nie ma to jaki zestaw byście mi polecili i dlaczego.

Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc.

Aktualnie na koncie mam 10400 Funds.

Daję ++++

Opublikowano

Aktualnie za 10000funds medyka nie zrobisz jak należy. Kup pakiet z pechenegiem/l86 (nie polecam, jak nie masz m145) i do tego jonj57 dla ubranek pistoletu, a broń też może Ci się spodobać :D

Jeżeli chcesz koniecznie zmieścić się w 10k funds to bierz pakiet jonj57 i do tego zestaw celnego/ zestaw sokole oko.

Ta druga opcja według mnie będzie lepszym rozwiązaniem bo pecheneg/l86 nie są warte 10k funds.

Opublikowano

L86 jest obecnie najlepsza bronią medyka na daleki dystans, ale bez M145 dupa. Kup pakiet z Pechenegiem. Potem wbijesz ten 10 czy tam 11lv i wybierzesz, czy chcesz kupić drożej ale więcej ammo P226, czy taniej, mocniejsze dmg ale tylko 7 ammo M1911 zwykłego.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Kup pakiet z pechengiem, chociaż Jonj57 też nie jest zły ale ma nieciekawą broń.

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Dzieki za porady.Ale kupie chyba 2 zestaw ten co pisał pitagoras.Jak wystarczy fundsów :-)

Opublikowano

Ta, tylko ma słabą kolbę. Polecam sokole oko, Infantry Automatic Rifle daje radę, a kolba i lufa też pasuje.

Opublikowano

@up Na ten temat można by dyskutować godzinami. Każda ma swoje lepsze i słabsze strony. Ja wolę m249 ktoś inny może jej nie lubić. Myślę, że z obu broni Będziesz zadowolony, więc wybór należy do Ciebie

Opublikowano

@Ahmedcreep Jak nie szkoda ci kasy, to jak najbardziej.

@feat Oba rkm'y są świetne, ale jednak skłaniałbym się ku M249 :)

Najlepiej mi się tą bronią grało, ma świetne obrażenia i w miarę mały odrzut. Także polecam SAW, nie zawiedziesz się.

@Edit Iar też jest niezły :) Fajnie się nim kosi na mapach typu: Karkand albo Dragon Valley

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Ok. może wytrzymam. Czy za czystą grę i 51% celności z L86 dostane banana? Bo celność nadal mi rośnie i mogę nawet do 60 dojść ;)

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Tak, możesz, bo ludzie z T4G to d***** i zasadniczo ich jedyną podstawą do bana są statystyki i ban na PB. Będziesz musiał pisać odwołanie, potem nagrywać filmik jak uzyskujesz taką celność, itd. co wszystko może zająć z jakiś miesiąc. Gra niewarta świeczki, więc polecam obniżyć celność do 40%.

0md2yZl.jpg

Opublikowano

To bym musiał z 2 rundy stać i strzelać w niebo...

To może będę cały czas grę nagrywał? FPS spadną mi ze 150 do 120, więc żaden problem :p Będzie można im wysłać 20h materiału ze strzelaniem pyk pyk pyk trup to raczej im wystarczy :)

25hmxok.png

Opublikowano

Jesli nie zalezy ci na ubraniach to kup pechenga, na pewno nie pozalujesz. Jesli chcesz ubrania to kup sokole oko z m27 iar, bardzo dobry karabin. Do tego ubrania i jakis dobry pistolet. Nie kupuj jonj, ten rkm (m60) wolno strzela i rzuca tym niesamowicie.

Opublikowano

Jeżeli masz 10400 Fundsów to kup sobie jonji57 + do tego zestaw z M27 IAR albo z M249 SAW 

Ja sam mam zestaw join +  IAR i nie żałuję tej decyzji

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...