Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak rozkręcić FanPage

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

<--------{Uwielbiam te reklamy}-----<<<

Siemka 
Jestem właścicielem 3 rozkręconych FanPage i postanowiłem się podzielić,

kilkoma sposobami jak rozkręcić FP 

1. Najprostszym sposobem jest tzw. "S4S" polega to na tym że wchodzimy na czyjegoś fanpage (najlepiej o podobnej treści) i na tablicy piszem np.: udostępniamy lub s4s. Gdy ktoś się zgodzi wrzucamy link do jego FP na naszego, a on powinien wrzucić link do naszego FP na swojego.
  2. Zaproś znajomych znajomych 
  3. Dodawaj regularnie posty. Bardzo często jest tak że jeżeli ktoś zostawi like pod postem to jego znajomi to zobaczą i też postawią like itd. Jak domino.
  4. Reklama na Forach ( Radzę czytać regulaminy ponieważ niekiedy reklama może się skończyć banem). Warto wybierać fora na temat taki jak nasz FP
  5. Reklama na stronach WWW niekiedy za nie wielką opłatą można kupić reklamę na stronie WW. Warto wybierać strony na temat taki jak nasz FP
    ~Nie polecam opłacania promowania za pomocą FaceBooka Ponieważ ilość like jakie nam przybędą jest znikoma.
  6. Ogólna nazwa FP. Zamiast tworzyć nazwy związanej np. z jednym modelem auta. Warto zrobić ogólny fanpage np. dla całej firmy lub np. jakieś stwierdzenie typu: Ładne oczy to wszystko co mam.

Myślę, że pomogłem ;D 

Gdzieś tam --> jest taki zielony przycisk, więc nie bądź skopiec zostaw like.

Pozdro

Opublikowano

Nic nowego nie wprowadziłeś, myślę że każdy kto zakłada fp zna te informacje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...