Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Karta graficzna

longfa12

Pytanie

Opublikowano

Witam mam problem,  dotyczy on karty graficznej.  Dam SS nizej, chodzi mi o to ze chce zwiekszyc Dedicated Video Ram do 500 MB lecz w BIOS mam tylko to 128 MB mimo to mam 6 GB ramu. Prosze o pomoc bo to jest pilne ;p Nie moge grac w inne gierki bo wymagaja 512MB minimum. A i jak by ktos mogl to bym prosil o podanie ile Ramu do tej karty dac o ile mam 6 GB ramu. 

Nie moge dac SS odrazu bo pisze ze obrazek za duzy. Jakby jakis mod by byl mily i to zrobil to dziekuje :)

11 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiem jedno dobre i tanie nie za drogie. Z takimi ofertami powyzej 1000 zl to niee ;p    Dobre i tanie tak do 200 zl jakby sie dalo, karta 200 i zasilacz 200

Opublikowano

Broń boże nie bierz HD7770! Mi po roku grania po około 6H dziennie prawie padła (zwiesza się po kilkudziesieciu minutach gry w wota) Jeszcze zmienie na niej paste i zobacze, czy to coś da :( Jak masz troche wiecej kasy to weź nowszego radeona np. HD7790 chyba... Lub GTXa 660 :)

Opublikowano

Aha, wiem ze zintergowana ale myslalem ze mozna szkoda. A znasz jakis dobry model i tani? Aby chociaz tak dal kopa gierkom? :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...