Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nerf yasuo

Royal2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Są już jakieś zapowiedzi nerfa yasuo? Bo chce wiedziec jak ogromny będzie, postać mi się bardzo spodobała, ale nie wiem czy podjąć ryzyko kupna tej postaci przed nerfem

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Nerfa to on juz dostal - glownie na tarcze

A jak narazie nie ma zadnej zapowiedzi nerfa yasuo (chyba ze ja jestem slepy)

Super Umiejętność Yasuo(Ultimate) prócz tarczy również została nieco zmieniona, a mianowicie zasięg jego użycia. Zaszły także niewielkie zmiany przy używaniu niektórych umiejętności.

Opublikowano

Super Umiejętność Yasuo(Ultimate) prócz tarczy również została nieco zmieniona, a mianowicie zasięg jego użycia. Zaszły także niewielkie zmiany przy używaniu niektórych umiejętności.

NIE PISZ TAKIMI LITERAMI BO CZYTAC SIE TEGO NIE DA :) moja uwaga

Dostał na zasieg ulta, tarcz, e. nie dostanie juz nerfa ;) bynajmniej w tym patchu

Opublikowano

Nie powinien dostać, aktualnie balanced, może lekko za mocny w late przez kryty jednak wystarczy pare cc i nic nie zrobi.

Opublikowano

Nie powinien dostać, aktualnie balanced, może lekko za mocny w late przez kryty jednak wystarczy pare cc i nic nie zrobi.

Stary, to co mowisz to prawda, ale riota to gowno obchodzi. Przeciez oni beda nerfic najbardziej zbalansowana postac w grze - lee sina.. No to yasuo tez znerfia

Dostał na zasieg ulta, tarcz, e. nie dostanie juz nerfa ;) bynajmniej w tym patchu

Chciales napisać PRZYNAJMNIEJ

PRZYNAJMNIEJ

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Również uważam że Yasuo juz nie dostanie nerfa (przynajmniej przez jakis dłuższy okres) mówiłeś o popularności tej postaci i częstotliwości banowania a z 2 strony ma ok ~47% winrate więc z czegoś to sie bierze teoretycznie on nie ma łatwo potrzebuje teamcompu z podrzutami żeby być w pełni efektowny.

Możesz go śmiało kupic sam go niedawno zakupiłem i nie żałuje dobra kontra na taką lux czy gragasa c:.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Sprostowanie:

Cuż piszę takimi literami, ponieważ mi się podoba, a na dodatek może to pomóc osobom niedowidzącym. Co prawda może i są rzeczywiści troche za duże te litery bo ja bym z chęcią ustawił wielkość na coś pomiędzy 14 a 18 lecz nie ma takiej możliwości. :)

Odpowiedź na pytanie:

Narazie nic nigdzie nie pisze. Oby zostawili go bo nie chce mi sie szukać kolejnego maina na mida.

To, że przykładowo zmniejszą podstawowe obrażenia zadawane przez umiejętność [Q] Nawałnica Stali o 75% czy też ograniczą ilość Szansy na Trafienie Krytyczne, które otrzymujemy z umiejętności pasywnej Yasuo nie oznacza, że musisz odrazu tę postać znienawidzić skoro lubisz nią grać.

Opublikowano

Sprostowanie:

Cuż piszę takimi literami, ponieważ mi się podoba, a na dodatek może to pomóc osobom niedowidzącym. Co prawda może i są rzeczywiści troche za duże te litery bo ja bym z chęcią ustawił wielkość na coś pomiędzy 14 a 18 lecz nie ma takiej możliwości. :)

Odpowiedź na pytanie:

To, że przykładowo zmniejszą podstawowe obrażenia zadawane przez umiejętność [Q] Nawałnica Stali o 75% czy też ograniczą ilość Szansy na Trafienie Krytyczne, które otrzymujemy z umiejętności pasywnej Yasuo nie oznacza, że musisz odrazu tę postać znienawidzić skoro lubisz nią grać.

Oznacza, bo styl gry tą postacią również ulegl by zmianie. Przykład - riven. Moim zdaniem, żeby osłabić postać powinni jakąś kontre na nią zrobić, albo polepszyć inne, a nie nerfić tak, że się nie da nią grać. Powinna też być możliwość sprzedania postaci, która dostałą ogromnego nerfa. 

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Oznacza, bo styl gry tą postacią również ulegl by zmianie. Przykład - riven. Moim zdaniem, żeby osłabić postać powinni jakąś kontre na nią zrobić, albo polepszyć inne, a nie nerfić tak, że się nie da nią grać. Powinna też być możliwość sprzedania postaci, która dostałą ogromnego nerfa. 

Sprzedaż postaci, która uległa dużej zmianie i już Ci się nie podoba podlega zwrotowi. Wystarczy, że poprosisz o to RIOT Team. Co do Riven to da się nią grać, pod warunkiem że nie wmawiasz sobie, że jest do niczego.

Opublikowano

Sprzedaż postaci, która uległa dużej zmianie i już Ci się nie podoba podlega zwrotowi. Wystarczy, że poprosisz o to RIOT Team.

Kurwa weź pisz normalnym rozmiarem, bo będę ignorował twoje posty. Można zwrócić postać tylko po reworku, nerf to są zmiany, które mają na celu osłabić postać.

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Kurwa weź pisz normalnym rozmiarem, bo będę ignorował twoje posty. Można zwrócić postać tylko po reworku, nerf to są zmiany, które mają na celu osłabić postać.

Skoro jest dostępna taka czcionka to znaczy, że nie jest zabroniona a mimo iż jest to Twój temat i nie chcę być ignorowany to specjalnie dla Ciebie zmniejsze czcionke. Jeśli chodzi o zwrot postaci to jakby się uprzeć to Riot i tak mógłby Ci ją zwrócić. Ja często piszę do nich i wiem na co ich stać. Czasem pokuszą się o załamanie regulaminu by pomóc swoim graczom.

Opublikowano

Wątpię by dostał nerfa, w team fightach nie jest taki silny jak nie trafi z ulta, raczej Q ucieczka z E kolejne Q z E i może ultować o ile nie padnie po drodze -.- poza tym jest kilka champów, które go kontruje Riven, Jax coś ze stunem. A tak do dzisiejszej mety to dobra jest Leblanc, Lulu może też Ahri ;d Ja bym brał na twoim miejscu, bardzo silny 1vs1 +szybki push idealny na SoloQ, dlatego często banowany. Jedyny minus to są te teamfighty, raczej z tyłu się trzymać i ładować ulta. 

NE8h1XT.png

Opublikowano

zadne nerfy nic nie dadza po prostu ma spierdolona mechanike i tyle

Dokładnie

Musieliby dać cd na q i e na 3 sec i zmienić pasywke.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...