Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż, gdy klikam graj i wybieram rozgrywke to wyskakuje mi blad:

Wykryto nieaktualny sterownik karty graficznej, ktory moze powodowac awarię klienta gry. Zaktualizuj sterwniki karty graficznej. Po zamknieciu tego okna wyswietli sie poradnik, ktory pomoze ci zainstalowac nowe sterowniki. Jesli chcesz uzyskac dodatkowa pomoc...

Sterownik do mojej karty graficznej geforce 9500 gt mam najnowszy wiec w czym moze być problem?

A ten ,,poradnik'' to jest : https://support.leagueoflegends.com/entries/20116803-how-to-update-your-video-card-drivers i nic tam nie ma

Opublikowano

wYSKAKUJE Ci jaki sterownik "nazwa" Ci jest potrzebny ?

BKHXTTo.jpg

Robię prezentację serwerów /banery / sygnatury i inne 

ZAPRASZAM WWW.MPCforum.PL/ 11 Kwiecień START MPCforum 2 :)

Opublikowano

Dobra ogarnalem sam problem z ta karta graficzna ale teraz jest inny problem poniewaz gdy chce zagrac jaka kolwiek gre niestandardowa czy przeciwko si to gdy mi laduje i wszystkim gre aby juz zagrac to zaladuje troche i wyskakuje abym odnowil polaczenie i tak w kolko nawet przez 10 min moge nie dolaczyc do gry :/ i wlasnie prawie dostalem bana za takie cos. I jak zglosic dla supportu poniewaz pomimo tego ze jestem tu zalogowany https://support.leagueoflegends.com to nie mam do nieczego dostepu (nikt nigdy nie gral z moim ip ani na kompie w lola)

• 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...