Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Początkujący gracz na PL3 co mam zrobić ?

Wilsonblick

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zaczynam grać z kolegami na PL3 zakładamy swój klan itd.
Mam takie pytanie dotyczące Ageisa, ponieważ jeszcze nie ogarniam itd.
Więc tak mam 10 lvl i chciałbym zakupić ageisa za 250k uri czy się on opłaca na expienie ? + jak go wyposażyć dodatki itd.

Opublikowano

Zdecydowanie się opłaca ale w późniejszej fazie gry i nie za uridium. Kup na razie Leonova ponieważ i tak latasz po 1-szej gali. Gdy będziesz miał lepsze konto kup Aegisa na aukcji.

jp8p35.png
Opublikowano

a jakie musze mieć dodatki na statku itd. żeby expić

Expić musisz ciągle, jednakże w tej chwili najważniejsza jest rozbudowa konta polecam robić początkowe misje. A, że grasz razem z kolegami nie powinieneś mieć problemów z np. ubiciem Sibelona czy nawet bossa.

jp8p35.png
Opublikowano

Co do dodatków to te najważniejsze: Slot CPU-4, turbo rakietowe, CPU wspomagające wyrzutnie rakiet (auto hellstorm), CPU rakietowe (najlepiej 2 na rakiety standardowe i eco), CPU autonaprawa, CPU naprawiające drony (Jeżeli masz irysy, jak flaxy to nie potrzebujesz), CPU auto rakiety, CPU amunicyjny, robot najlepiej 4, powiększenie ładowni i CPU skoków, do tego możesz dodać stabilną osłone lub smartbomby.

"Daj mi kontrolę nad podażą pieniądza narodu, a nie będzie mnie obchodzić kto tworzy jego prawa."
-Mayer Amschel Rothschild

Opublikowano

Aegis się bardzo dobrze opłaca, ponieważ ma opcję naprawy HP co 10 sekund 10.000 ;) Co do dodatków to najważniejszą rzeczą jest Slot CPU-4. 

534721413388468938793.jpeg

Opublikowano

o jakiej naprawie mówisz? Ja chyba o czymś nie wiem, aegis ma jedną naprawe co 1min 30 sec i drugą naprawe co 2 min a ty wpadasz z 10 sec, a Slot CPU dodający 10 slotów ma  nazwe slot CPU 4.^^

"Daj mi kontrolę nad podażą pieniądza narodu, a nie będzie mnie obchodzić kto tworzy jego prawa."
-Mayer Amschel Rothschild

Opublikowano

Aegis jest dobry ale na mocniejsze wyposażenie ;)
Na ten poziom leonek potem golec lub Vega za kredki i licytuj irki kupuj lf3 bo2 ;)
jak będziesz miał full irków lf3 bo2 to myśl o Aegisie wcześniej nie ma co ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...