Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki zrobić serwer Minecraft?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc tak potrzebuje pomysłu na serwer minecraft bo chciałbym założyć serwer minecraft na którym by grali ludzie odrazu mówię że nie chce zakładać serwera hardcore lub minigames bo już jest masa takich serwerów i niewidze sensu aby powstał następny. Najlepsza pomysł na serwer zostanie zrealizowany nagroda za pomysł jest to x. Piszcie w komentarzach a najlepszy pomysł zostanie wybrany za tydzień tj. (6.04.2014)

Opublikowano

Freebuild, Survival + Gildie, RPG, Creative, Jail. 

Jest masa typów jednak na twoim miejscu poszedł bym w coś autorskiego, np coś własnego wymyślić, oczywiście jeżeli masz możliwości czas itp.

Osobiście bym zagrał na każdym z tych typów jedynym warunkiem to że muszą być dobrze zrobione w innym wypadku graczy nie będzie :

Bo kto by chciał gracz na serwerze gdzie jest dużo slotów a są nie spolszczone wiadomości ? czy sypie błędami na consoli?

Nikt.

Pozdrawiam. :)

To ja typ niepokorny ;x

Opublikowano

Freebuild, Survival + Gildie, RPG, Creative, Jail. 

Jest masa typów jednak na twoim miejscu poszedł bym w coś autorskiego, np coś własnego wymyślić, oczywiście jeżeli masz możliwości czas itp.

Osobiście bym zagrał na każdym z tych typów jedynym warunkiem to że muszą być dobrze zrobione w innym wypadku graczy nie będzie :

Bo kto by chciał gracz na serwerze gdzie jest dużo slotów a są nie spolszczone wiadomości ? czy sypie błędami na consoli?

Nikt.

Pozdrawiam. :)

O pluginy nie ma się co martwić. Chodzi mi w tym poście o to abyście to wy wymyśleli ten pomysł bo ja już tyle czasu myślałem i nie mogłem nic wymyśleć . pustka w głowie :)

Opublikowano

Freebuilda odradzam.

Ja robię, będziesz mieć jebaną konkurencje :P

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Nie rzucam słów na wiatr, więc i ty też tego nie rób.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Opublikowano

Polecam robic cos swojego czego jeszcze nigdzie nie ma. Ja miałem pomysł na survival na płaskiej mapie i tylko villagery mialyby drewno za slime.

Opublikowano

Polecam robic cos swojego czego jeszcze nigdzie nie ma. Ja miałem pomysł na survival na płaskiej mapie i tylko villagery mialyby drewno za slime.

Przecież to nie ma sensu -_- po kilku dniach mapa się skończy i co? a po za tym jest jeszcze milion powodów dla których ludzie by tam nie grali.

Opublikowano

Autorskie pvp, jail.

Na jednym z tych serwerów bym pograł.

Opublikowano

Witam jestem administratorem sieci serwerów goldrapid.pl nazywam się Michael i ostatnio miałem dylemat na taki sam temat i wpadłem na znakomity pomysł . Jeżeli chcesz się włączyć napisz mi na pw tutaj lub na naszej str. Jestem tam pod nick'iem ; Woolf

Serdeczne pozdrowienia ode mnie !

Opublikowano

PVP serwer jak dla mnie, zagrałbym sobie na takim

już miałem taki serwer aczkolwiek to najlepszy pomysł :P Ewentualnie można by było zrobić jakiś rpg z fajną fabułą co wy na to?

Opublikowano

Polecam Ci zrobić linie serwerów mp.

Minigry

SG

Itp...

omg pisałem że nie piszcie coś typu minigames czy hardcore+frakcje bo już jest masa takich serwerów i nie widzę sensu robienia kolejnego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...