Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Technik IPB/TS3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zostanę technikiem IPB oraz TS3.

Co oferuję ? 

- TS3 512 slotów VPS z zabezpieczeniami, profesjonalnie skonfigurowany serwer, na serwerze pokebot, jts3, musicbot,

- IPB 3.4.6 z licencją,

Nie będę się tutaj rozpisywał, to co robię jest w 100% profesjonalne 

macie pytania ? Pisać

Kontakt :

PW 

GG : 50124979

Opublikowano

problem taki ze servery metin nie moga miec TS z licencja NPL.dlaczego ? bardzo latwo mozna ich zglosic do TS na blackliste.

Nie polecam.

Opublikowano

Envi, ale Ty pierdolisz.... Tyle jest Tsow pod metka, i żaden nie trafił na bl. Chociażby ForGame, LiteGame.

14960923606106021851_thumb.jpg

[*] Buy 15.05.2002r. - Rip 29.10.2006r. [*]

Mój szczurek :(

Opublikowano

Envi, ale Ty pierdolisz.... Tyle jest Tsow pod metka, i żaden nie trafił na bl. Chociażby ForGame, LiteGame.

pierdole ? for game ma licencje AAL wiec ? Litegame ? coz ma NPL wiec jesli beda mieli server metin szybko sie znajda na blackilist

Licencja nie ma nic do tego  :) Siedzę w tym więcej niż ty  ;)

nie ma nic do tego ? heh kolejny ktory nie zna regulaminu Teamspeak. 

Odradzam tego typu dzieciaki ktore bawia sie w teamspeaki

Opublikowano

Co masz do ForGame? przecież oni mają normalną licencje a nie non-profit.

~ napisz coś więcej o ipb.

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

Jak już pisałem, nie ma większej potrzeby rozpisywać się ;) Liczy się to co potrafię, macie pytania GG :)

po tym jak napsiales ze licencja do TS nie ma znaczenia stwierdzam ze: w dupie byles i gowno widziales.

Tego typu dzieci nalezy unikac - zdecydowanie odradzam

Opublikowano

Envi, dzieciątkiem w tym temacie jestes ty, nikt inny. Po twoim awatarku widać więcej niż ci się wydaje.Sam oferujesz Tsa na NP, a piszesz w innych.tematach.

Opublikowano

Envi, dzieciątkiem w tym temacie jestes ty, nikt inny. Po twoim awatarku widać więcej niż ci się wydaje.Sam oferujesz Tsa na NP, a piszesz w innych.tematach.

LoL przeciez ja idioto mam na AAL po husteczke ty tyle spamujesz ? avatar to tylko avatar chlopczyku ;)

Opublikowano

Widzę twoj słownik ma tylko 1stronę. Ludzie patrzą na wygląd nie na resztę.

Opublikowano

Zapraszam v-ts3.pl :)

Nie polecam. Adrian aka zer0. Powód? Pisał mi, żebym wszedł na ts, zbanował mnie i pisał, że mnie zddosuje. PS. Dalej czekam na DDosa EltseN. Człowieku jesteś 0 i ten Twój ts też, kiedy tego DDosa dostanę? PS2. Czekam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...