Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LG Swift L5 czy Lumia 520?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie mam do wyboru oba te telefony i nie mogę zdecydować :(

Czytałem opinie w necie i podobno Lumia jest ciut lepsza od LG-ka ale boje się Windows Phona :/ Nie dawno dotarły do mnie pogłoski o tym że nawet wierna temu systemowi Nokia przeszła na androida a Microsoft ponosi duże straty związane z prowadzeniem WP.

Z drugiej strony chciałbym dać szanse WP bo jak dotąd miałem styczność tylko z androidem.

Pomożecie będą lajki ;)

Opublikowano

Straty stratami, ale WP to najstabilniejszy, mobilny system operacyjny na świecie. Za tą cenę, lepszego telefonu nie znajdziesz - same pozytywy: płynność działania, jakość wykonania... Mimo słabych parametrów, każda gra 2D, a nawet niektóre 3D powinny pójść "na luzie". Co do LG L5, to nie komentuję tego telefonu - nie nadaje się do niczego.

17052109001382846035.png

Opublikowano

Straty stratami, ale WP to najstabilniejszy, mobilny system operacyjny na świecie. Za tą cenę, lepszego telefonu nie znajdziesz - same pozytywy: płynność działania, jakość wykonania... Mimo słabych parametrów, każda gra 2D, a nawet niektóre 3D powinny pójść "na luzie". Co do LG L5, to nie komentuję tego telefonu - nie nadaje się do niczego.

Widać ze nie miałeś LG l5 w reku tylko wyciągasz z dupy informacje.... LG niczego sobie telefon i kupisz go za 500 zl a nawet mniej...  gry 2d na lajcie 3d tez chodzą ...

WP najstabilniejszy ? smiechlem.... Panie wszystko wiedzący, masz lumie i cisniesz po lg ? zgadłem ?  jak już coś to podawaj plusy i minusy telefonu bo gdyby nie konkurencja dla lumi to teraz płacił byś za nia 1500 zl...

Lumia: 2 rdzeniowy procek 1ghz, ram 512 wada tylko micro sim

Lg: 1 rdzeniowy procek 800mhz, ram 512 ale daje Sb rade ;)

Opublikowano

Widać ze nie miałeś LG l5 w reku tylko wyciągasz z dupy informacje.... LG niczego sobie telefon i kupisz go za 500 zl a nawet mniej...  gry 2d na lajcie 3d tez chodzą ...

WP najstabilniejszy ? smiechlem.... Panie wszystko wiedzący, masz lumie i cisniesz po lg ? zgadłem ?  jak już coś to podawaj plusy i minusy telefonu bo gdyby nie konkurencja dla lumi to teraz płacił byś za nia 1500 zl...

Lumia: 2 rdzeniowy procek 1ghz, ram 512 wada tylko micro sim

Lg: 1 rdzeniowy procek 800mhz, ram 512 ale daje Sb rade ;)

Wyraziłem swoją opinię i doświadczenia z obydwoma telefonami. Poza tym, sorry, ale takie są realia - android jest ciężkim systemem, a zastosowanie ICS'a w tym modelu jest po prostu śmiechem na sali. Znacznie lepszym wyborem jest LG Swift L3 II. Nawet jest LG Swift L5 II, który już może dorównać Lumii.

17052109001382846035.png

Opublikowano

Jest ciut lepsza? Jest o NIEBO lepsza. Zgodzę się ze Zdzisiem, że L5 to telefon do niczego, kompletna pikseloza. Mając ten telefon w łapie z 5 razu moge stwierdzić, że w codziennych czynnościach (dzwonienie, sms) radzi sobie dobrze, ale potrafi zmulić w najprostszych czynnościach np. przeglądanie internetu, a nawet QuickMemo...

Opublikowano

Dobra biorę lumię ;D

Telefen będzie mi służył tylko przez rok więc w razie czego jakoś wytrzymam ;)

Dzięki wam wszystkim za pomoc temat do zamknięcia :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...