Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Yangi na allegro a ban

xxBoBxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Cos tam kiedys na forum PL pisali ze za kupno/sprzedaz yangow bd ban. Czy ktos dostal ostatnio bana za to? Bo mam troche tego a tak nie gram :)

Dota 2 > Lol

Opublikowano

Za kupno/sprzedaż yang na allegro oczywiście jest ban, ale rzadko za to "nagradzają".

Czasem ciężko jest jednoznacznie stwierdzić, czy yangi zostały kupione, stąd mały odsetek banów.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

@ up

Co Ty pierodlisz, mają prawo dać bana za sprzedaż yang. I żadne kombinacje typu przelożenie przez opuszczenie yangów, nic nie da.Wszystko zapisuje sie w logach

Nie banują bo im się nie chce banować, ale przyjdzie taki czas. Jak było z fb :)

Pozdrawiam

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

Jak najbardziej jest to zakazane, tak mówi regulamin gry. Zawsze jak zaczynałem grać to kupowałem jakieś tam yangi na start, ani razu nie dostałem bana.

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Bana możesz dostać nawet jak przekładasz yangi przez sklepik. Ktoś nagra i wyśle a film spełnia wymagania to otrzymujesz bana. 

Później trzeba się tłumaczyć na supporcie ale ub otrzymasz.

Póki co jeśli yangi przekładacie w miejscu w którym nikt was nie widział bana prawdopodobnie nie otrzymasz.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Jest za to ban, ale każdy ma swoje sposoby.

Rzadko blokują za to konta.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Hmm, to jak znajomy chce mi dać yangito również dostanę bana?

W logach to będzie, a skąd GM ma wiedzieć czy ja za to płaciłem, czy nie...

Opublikowano

Dlatego masz szansę odwołania. Poza tym tak jak mówię, bany nie lecą za to często.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Jest za to ban i po połączeniu serwerów raczej bardziej będą na to patrzeć, chociaż też wątpie bo będzie bardzo dużo logów przy takiej ilości graczy.

Opublikowano

Ehhh, za sprzedaż yang na allegro ani za kupno nie dostaniesz bana, sprzedawca na allegro jasno mówi że sprzedaje czas poświęcony na zrobycie yang a nie sam przedmiot...

Zmieniłem upodobania... Pomogłem ? - Lubię To !

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

tak czy siak dalej w obiegu jest wirtualna waluta za ktora otrzymujemy PLN, a taki wystepek jest przestepstwem wiec ban sie nalezy.

rivercity-stage.gif

Opublikowano

Za kupno/sprzedasz jest niby ban.Ale jak wystawiasz te yangi to nie podawaj nicku z gry.

Podaj nr gg czy coś tam tylko :P

01238193925141654940.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...