Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pierwsze 10 rankedow

adam635

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Po zagraniu 10 rankedow przydzielilo mnie do brązu 2. Mialem przerwe w grze ale wrocilem i gralem od nowa. No i teraz wygralem 3 i przegralem 3.

Staty

7:1:19

12:0:9

4:3:10

A przegralem 3 mecze i w tych 3 meczach był 1 lub 2 afki w moim teamie! (Nie rozumiem dlaczego taki mecz liczy sie do tych 10, bo ni ch..ja nie wygrasz 3vs5)

1 mecz mordekaiser 0:5:0 i afk

2 mecz teemo 0:5:1 i afk

No wiec przez afki mam 3/6. Ile musze wygrac aby byc w silver V?

Opublikowano

Tak na oko?

Jeśli jesteś w Brązie 2 z zeroma pkt to..

5 winów do Quali, 2 winy w quali.

W Bronzie 1 znowu 5 win do quali i 3 winy w quali.

Średnio około 15 winów pod rząd i masz srebro. ;)

A jeśli chodzi o placementy to znajomy 5 win, 5 lose ugrał i znalazł się w Silver V.

Jak się trafi afk w teamie to nie wolno się poddawać. Da się wygrać na tym poziomie nawet 3v5. Zależy od podejścia, ogrania.

313561454060320945952.gif
Opublikowano

Nie o to chodzi, patrz wyzej. Zaczalem grac od nowa i wbilem na drugim koncie 30 i mam te pierwsze 10.

I wygralem 3/6, przegrane to przez afki

Opublikowano

Ahh. Dziwnie to napisałeś. Czyli teraz jesteś 3 winy i 3 lose yup?

2 winy to minimum jeszcze.

Ale to też zależy od tego jakich graczy Ci przydziela.

Srebro powinno być za 5win/5lose.

Daj z siebie wszystko i wygraj wszystkie 4 mecze ;)

Opublikowano

No tak, widzisz staty 12:0 i 7:1. Gdyby nie afki to bym mial 6/6 wygranych.

Edit.

A jak w moim teamie byly 2 goldy z tamtego sezonu to dobrze czy zle?

Opublikowano

No tak, widzisz staty 12:0 i 7:1. Gdyby nie afki to bym mial 6/6 wygranych.Edit.A jak w moim teamie byly 2 goldy z tamtego sezonu to dobrze czy zle?

"Gdyby nie afki, gdyby nie afki"

Z drugiej strony, jakbyś bardziej ogarniał to byś może wygrał.

Gdy ktoś pójdzie afk to trzeba reszte drużyny utrzymać w nadziei, że macie szanse wygrać.

Nie płakać "omg, teemo afk, bg, rzal"

Są gry 'przegrane' w których dogadać się można z teamem i tryhardować. W późnym late wystarczy nawet jeden teamfight.

No, ale trafiają się właśnie też dzieci, które nie widzą sensu grać 4v5. Złe podejście, that's all.

Z jednej strony dobrze, z drugiej sam nie wiem.

Był goldzik premade z bronzem? Jeśli nie to pewnie gra tak słabo, że przydziela mu Bronzy.

Opublikowano

Ja nie pisalem nawet nic. Bylem firstpickiem, pierwszy napisalem top a ten wzial teemo na topa i musialem isc garenem na suppa. W 3 minucie teemo padl 2 razy poszedl na mida, padl kolejne 3 razy i wyszedl. A moj adc mial 0:5:1.

Nie poddawalem sie, nie pisalem nawet nic, bo wie, ze to nic nie da.

Opublikowano

Po pierwsze nie zwalaj na afki, doszukuj się błędów u siebie a może nawet wygrasz 4 vs 5.

Nie możliwe, żeby w każdej grze ktoś afczył, u mnie jest to średnio 1 afk na 30-40 gier.

pozatym życzę Ci powodzenia w pozostałych placementach.

Opublikowano

i co, że przegrałeś wiadomo że to jest gra trolli a jesli nie grałeś w s3 lub miałeś srebro/bronz wiadomo, że będzie Ci przyzywać noobów

najwidoczniej tam jest twoje miejsce 

graj postaciami, którymi możesz sam wygrać typu kata,trynda i szybko się wybijesz 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...