Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pl czy warto grac ?

vaaaat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie warto, gdyż jest wiele prywatnych serwerów metin. i na prywatnych serwerach możesz spodziewać się więcej pomimo tego, że na PL maksymalny poziom to 105 (chyba) Ja za tydzien w piatek ( ten co teraz bedzie ) startuje z Privem 250 max lvl itp. gg; 43872483

Daj " Lubię To " Dzięki serdeczne JP

Opublikowano

Uważam że jeśli ma się chęci i czas to warto grać ze względu na stabilność i to że gra dużo ludzi. Bodajże na Diumarze.

Opublikowano

Nie chcę już spamować tematami więc tu się zapytam jak jest na metin2 UK np ceny ludzie(jacy sa np pomocnik dla poczatkujacych)

Polecam metin 2 sg, na metin uk tylko będziesz zdychał z nudów.

Opublikowano

Powiem że niewarto ponieważ masz dużo fajnych serwerów np LinaresMT2 XenoxMT2 i inne mam tam szamanke 105lvl na plu i mi sie nie chce grac już tam jest dużo noobkuw moim zdaniem nie grac a i polecam jeszcze serwer NightCore

Opublikowano

moim zdaniem nasz globalny serwer upodabnia się do prywatnych serwerów ja polecam Ci grać na exalion serw hard administracja nie olewa graczy 

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Moim zdaniem opłaca się grać na PLu. Masz pewność, że serwer będzie stał oraz będziesz mógł sprzedać swoje eq pod koniec gry, i to nie za niską cenę :) Jak masz zaczynać od 0 to polecam negros

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Moim zdaniem sie nie opłaca to już nie ten sam klimat co 5 lat temu.

Nie wiem po co to nowe bizu/eq?.

A nie wspomne o tych nowych skilach :) jakoś wolałem te pierwsze.

01238193925141654940.jpg

Opublikowano

Metin2 jest grą do której zawsze warto wrócić. Jeżeli nie masz w co grać - Metin2 SG, US czy nawet PL jak najbardziej nadaje się do zabicia czasu. Na globalnych serwerach masz pewność, że po kupnie SM - serwer zaraz nie upadnie.

Specjalista
Opublikowano

Powiem Ci że ja bym wolał zagrać na pl-u niż na priwie.

Masz więcej pewności że serwer się utrzyma.

A nie tak jak ostatnio prawie każdy priw pada już na starcie o.O

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Ja parę dni temu tak samo zastanawiałem się czy warto szukać dobrego priva czy wrócić do PL'a i zdecydowałem ze wracam na globala.

Główne powody ?

- Większa pewność, bezpieczeństwo

- Większa uciecha z osiągnieć.

Opublikowano

Po co ten temat się dalej ciągnie ?! 

Facet odpowiedź sobie na proste pytanie "Chcę mi się poświęcić dużo czasu na rozwój postaci ?"  i masz odpowiedź czy warto grać...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...