Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sona?

KSSO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ma boosta do ms , ma heala , ma poke i ma dobry ult do tf , nie najleprzy ale nie najgorszy supp ale jest strasznym papierem 1 błąd i śmierć :)

Normalna sona < Dobra sona (umie wykorzystać pasywke)

Opublikowano

Sytuacyjny support, na wyższym poziomie możesz łatwo paść na combo.

Z drugiej strony z jej ultem można odmienić nie jeden teamfight,  sam grałem nią parę rankedów i stwierdzam że opłaca się.

Opublikowano

Grałem wczoraj na nią katariną na rankedzie. Była na midzie, tak jak wspominałem grałem katą, sona na 2 lvl zabrała mi połowe hp z heala i pasywa.

Ale potem była useless bo jest stosunkowo papierkowa.

Jeżelibyś ogarnął jakiś ciekawy build coś 'ala AP tank, to świetnie by się nią grało na midzie.

b_560_95_1.png

Opublikowano

Pasywa załączy się za 3 użyciem któregoś spella, jeden następny atak (hit) zada dodatkowych 13 / 20 / 27 / 35 / 43 / 52 / 62 / 72 / 82 / 92 / 102 / 112 / 122 / 132 / 147 / 162 / 177 / 192 (+20% mocy umiejętności) obrażeń magicznych + efekt aktualnie załączonego buffa, np W. Czyli zadasz hit+obrazenia magiczne+ Na 3 sekundy ogólnie zmniejsza zadawanie obrażeń przez wroga o 20%

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...