Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie da się grać :( Pomocy ...

..Hans..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moj problem polega na tym ze ciezko mi dolaczyc do rozgrywki. Gdy wszyscy juz wybiora swojego championa przechodze do ekranu ladowania. Po chwili wyrzuca mnie i jest napisane "blad gry". nie moge wtedy juz dolaczyc do gry. Po bardzo wielu probach czsami moge wejsc ale to sie rzadko zdarza. Moj internet to 20 mb. Komputer tez bardzo dobry. Nie mam problemy z pingiem ani FPS. Nie mam juz pomyslow na rozwiazanie tego problemu. Z gory dziekuje za pomoc.

Opublikowano

Masz internet 2000 mb/s? Szybszy niż LTE, koło NASA mieszkasz chyba :O

Wracjac do tematu, podczas zwyklych normali Ci sie tylko tak robi czy podczas wszystkich gier?

Opublikowano

Odinstaluj panda media booster , wyłącz anti virusa na czas gry , jeżeli nie pomoże reinstal gry/naprawa plików

Odinstaluj panda media booster , wyłącz anti virusa na czas gry , jeżeli nie pomoże reinstal gry/naprawa plików

Nie pomogło ..

Opublikowano

Gratuluje Neta Od Nasa... ;)

Pomogłem...?

Jeśli Tak Daj Like... ;)

Pozdrawiam... :D

Opublikowano

Co do Neta to sie pomyliłem xD 

Mam 20 mb 

Radiówka, czy stałe łącze? 

Całkowite usunięcie LoL'a, oraz ponowne wgranie powinno rozwiązać problem.

8372383248.png
Opublikowano

Radiówka, czy stałe łącze? 

Całkowite usunięcie LoL'a, oraz ponowne wgranie powinno rozwiązać problem.

Stałe łącze 

Ponowna instalacja nic nie daje :/

Opublikowano

A co ma do tego internet?

Najwidoczniej masz uszkodzone pliki clienta a jezeli ich naprawa nie pomaga to proponuje pobrac program CCleaner, potem wyczyscic rejestr i ponownie zainstalowac lola.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

A co ma do tego internet?

Najwidoczniej masz uszkodzone pliki clienta a jezeli ich naprawa nie pomaga to proponuje pobrac program CCleaner, potem wyczyscic rejestr i ponownie zainstalowac lola.

Nic nie pomogło.. ;/

Opublikowano

Dołączam się do tematu . Tylko kiedy mnie wywali to już wogóle nie mogę wbić spowrotem do meczu .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...