Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jest sens?

Melange

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jest jakiś sens jeszcze grac w diablo3 bez dodatku? kupiłem dziś podstawke za 100zł, a nie mam zamiaru wydawać kolejnej setki na dodatek. Słyszałem że genralnie cala gra została zmieniona na cele tego dodatku itd, jest jeszcze sens bez tego ros'a w to grać?

malpasyg.png

Opublikowano

Oczywiście, że jest sens. Ale przedział między 60, a 70 poziom jest bardzo duży. na 60 będzie Ci dropić przedmioty z maksymalnym dps'em 1600, a z dodatkiem 2800. To jest tylko przykład jeżeli chodzi o bronie.

66j32w.jpg

Sprawdź mój tutorial na temat demonbuddy!

Nie odpowiadam na wiadomości prywatne.

Opublikowano

Ok, ja wcześniej w d3 nie grałem, kupiłem to jak już pisałem wczoraj, tak więc narazie mogę spokojnie grać żeby ten 60lvl ładnie wykoksić, a potem, jak już troche w tą podstawke przegram to kupić dodatek? Nie będę jakoś "zniesmaczony" rozgrywką bez dodatku?

Na forum d3, czytałem że ten poziom trudności Udręka jest od 70lvla, ale potem że blizz to zmienił i jest od 60, tak więc spoko chyba.

malpasyg.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...