Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spelle Hecarima, objaśni ktoś o co chodzi?

MrsTysia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie rozumiem opisu spella Q a dokładnie:

"Jeśli trafi chociaż jednego wroga, zyskuje ładunek Szału, zmniejszając podstawowy czas odnowienia umiejętności o 1 sek. na krótki czas. Efekt ten kumuluje się do 2 razy."

Gdy mam cd na spellach i otrzymam owy ładunek nie widze tej 1 sek. zmniejszenia cd.., a teoretycznie 2 ładunki = 2s. wiec o co chodzi dokladnie z tym?

Drugi spell którego nie rozumiem:

"Hecarim przywraca sobie zdrowie równe 20% obrażeń, które otrzymają oni z dowolnego źródła."

Czyli nie działa to jak lifesteal? Ktoś musi otrzymać obrażenia abym ja odzyskała hp, czy moge stać kolo buffa odpalić to aby uzyskać hp, nie atakujac go?

Opublikowano

[Q] Spustoszenie: Umiejętność ta podstawowo posiada 4 Sekundy Czasu Odnowienia. Jeśli trafisz wrogiego bohatera Raz to Twój Czas Odnowienia umiejętności zmniejsza się o 1 Sekunde czyli teraz masz 3 Sekundy Czasu Odnowienia. Jeśli trafisz drugi raz to będzie już tylko 2 Sekundy Czasu Odnowienia Umiejętności. Efekt ten zanika po kilku sekundach i Czas Odnowienia wraca do 4 Sekund jeśli nie trafisz w tym czasie nikogo z tej umiejętności. Hecarim może obniżyć czas odnowienia tej umiejętności na określony czas o jedynie 2 sekundy. (To są te dwa ładunki.)

[W] Duch Przerażenia: Ta umiejętność polega na tym że wokół Ciebie pojawia się okrąg, który Cię leczy oraz w tym czasie uaktywnia się bonus Kradzieży Życia oraz Wampiryzmu Zaklęć czyli nie ważne czy użyjesz umiejętności czy podstawowego ataku to Hecarim przywróci sobie Zdrowie równe 20% zadanych obrażeń.

Opublikowano

A o co chodzi z "które otrzymają oni z dowolnego źródła." czyli kumuluje się to z tym że dwie osoby bija buffa to wiecej hp zwraca sie do mnie?

Opublikowano

Obrażenia które zadasz podczas trwania umiejętności.

[Edycja 23:13]
Obrażenia z dowolnego źródła czyli jak pisałem wyżej nie ważne czy użyjesz umiejetności czy podstawowego ataku choć nie zastanawiałem sie nigdy nad tym czy jesli ktoś uderzy wroga to czy też przywróci zdrowie. Musze to jutro sprawdzić.  :)

Opublikowano

A wiesz może czy AA, i spelle też czy tylko AA?

Jest napisane dowolne zrodlo czyli ze mozesz sam siebie uleczyc spellami lub atakami lub moga to tez uczynic sojusznicy takze spellami i atakami

Opublikowano

Pisałem Ci już to dwa razy powyżej  :O Ale nie będzie dla mnie problemem napisać to po raz trzeci  :D Tak, Umiejętności oraz Podstawowe Ataki przywracają zdrowie podczas trwania umiejętności.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...