Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pliki broni

grzes1300

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam 

Chciałbym się pobawić w kolorowanie broni w Cross Fire ale nie mogę znaleźć tych plików 

może ktoś z was wie gdzie można je znaleźć i czy w ogóle można je przemalować czy coś :P

slawek130.png
1390144171-U592769.png

Opublikowano

jak sie nie myle to w Data. Ale jak przemalowac , ze w grze inny kolor bd miala ?

DYM DYM KNF 4 ! <3 <3 <3 <3
KROK PO KROKU !

Opublikowano

moim zdaniem to Oni by musieli wgrac na serwer takie cos.

KROK PO KROKU !

Opublikowano

no wlasnie. Ale x trap nie powinien odkryc . Wiem bo w innej grze tez podmnienilem a byl tam x trap i dzialalo.

KROK PO KROKU !

Opublikowano

no wlasnie. Ale x trap nie powinien odkryc . Wiem bo w innej grze tez podmnienilem a byl tam x trap i dzialalo.

Ale mi nie chodzi o xtrapa, bo to nie on to wykrywa.

Kiedyś w cf;ie modyfikacje zmiany wyglądu broni działały, po jakimś czasie zrobili tak że w trakcie gry wyskakiwal error (skiny działaly tylko na strzelnicy), a potem zrobili tak ze gry ze skinami nie można było wcale uruchomić.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Po prostu wgrali na serwer clienta i stworzyli skrypt który sprawdza poprawność plików. Jeśli dany plik się nie zgadza, zostaje on najzwyczajniej pobrany na nowo i to tyle...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...