Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem - Jak zainstalować grę z karty SD?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jak w temacie mam pewien problem.

Otóż najtrudniejsze mam już za sobą - root wykonany :P

Tylko nie mam pojęcia jak zainstalować grę (np. gta sa) mając ją na karcie sd (na pamięci telefonu się nie mieści)

Zapewne wiele osób już kombinowało, także proszę o pomoc :)

Opublikowano

Poprostu kliknij ta gta.apk i zainstaluj... jeżeli chcesz na sd gre zainstalować, to musisz w konsoli jakiejś wpisać su pm setInstallLocation 2 albo utworzyć external memory na sd i potem powtórzyć tą formułkę

graphic.png

RANK - THE GLOBAL ELITE - 1028H

PROFIL STEAM → CLICK

Opublikowano

Poprostu kliknij ta gta.apk i zainstaluj... jeżeli chcesz na sd gre zainstalować, to musisz w konsoli jakiejś wpisać su pm setInstallLocation 2 albo utworzyć external memory na sd i potem powtórzyć tą formułkę

Robiłem już tak, lecz po zainstalowaniu pliku apk nie wyszukuje mi plików obb znajdujących się na karcie sd

Opublikowano

Google yt i wklep sb jak zainstalowac gre z sd data

Za przeproszeniem, z takimi poradami możesz nie odpowiadać, zrobisz mi przysługę nie zaśmiecając tematu...

Użyj Link2SD.

Dla twojej i wielu innych świadomości jestem zielony w tych sprawach, także potrzebuję poradnika jak się tym posłużyć od początku do końca ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...