Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Hecarim/Shyvana/Leona/Nowy champ

Legaff

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcę carrować jak się tylko da.I chciałbym też jakieś trolololo robić (np. hecarim - escape)

joduska.me

botoflegends.com

RITO I HATE U!

Opublikowano

Z tych wszystkich to polecam Heca, jeżeli go ogarniesz to będziesz po prostu wszędzie. Leona jako supp dobry, ale często banowany champ na rankedach - przynajmniej na GOLDzie.

Shyv również jest dobra. Między Heca a Shyv wybierałabym - bardziej Hec ;p

Opublikowano

Heca out of the meta.

Polecam Leonę, jako jednego z najlepszych supportów.

Ale jeśli już trollollolo chcesz robić to Thresh może okazać się o niebo lepszy.

Wybierając między Shyvaną, a Hecarimem, definitywnie brałbym Shyvane :)

313561454060320945952.gif
Opublikowano

Czemu out of meta?

I JESZCZE JEDNO PYTANIE:

Zastanawiałem się,czy nie zbierać na 3 pejdż run.Bo od następnego patcha będzie 30% promocji bodajże na all runy, a ja chciałbym runy pod tanka kupić tanio.(820 ip za 1 rune -.-)

joduska.me

botoflegends.com

RITO I HATE U!

Opublikowano

Nie widziałem już od dawna Hecarima na rankedzie. Gdy się pojawił, został bardzo zniszczony.

Są lepsi od niego na dzień dzisiejszy. Chociażby Vi czy Lee.

Jeśli masz wystarczającą ilość postaci to kupuj stronę run ;).

Możesz także wbić sobie 5 refferali na 10 lvl. Wtedy dostaje się strone na runy.

313561454060320945952.gif
Opublikowano

Hecarim poza metą, dobre, tier 1 na listach najlepszych junglerów S4. Osobiście grałam troche nim ostatnio i idzie ccerować mecze jak każdym innym junglerem pokroju Vi czy też Wukong, jedynie nie ma przebicia pancerza. Ult stworzony do tf jak i do uciekania. Q z cd 2sek rozpierdala hp w ciagu kilku sekund, szybsze czysczenie jungli niż Vi.

Shyvana średnie cd, ganki moim zdaniem można robic jedynie po 6lv bo wczesniej nic nie zrobisz na lini oprócz jebnięcia E (80hp?) coś pokroju WW, nie wiem czy brązy sie tutaj udzielaja w temacie hecarima, ale chyba nie mieliscie tej postaci w rękach że tak sądzicie.

Opublikowano

Leona

+ obecnie jeden z najlepszych supportów

+ stun

+ doskok

+ dodatkowy pancerz

+ passywka, dzięki niej ADC zadaje więcej obrażeń

+ AoE stun

- brak heala

- brak escape

Opublikowano

Ok leona bardzo dobry support średni banowany na rankedach diament/platyna, jej duża defensywność daje przewagę na Lini we wczesnej fazie gry zarówno jak i w poźnejszej rozgrywce, Hecarim średni jungler jeżeli chodzi o szybkość jej robienia za to bardzo mobilny i łatwo można nim gankować, shyvana po nerfach stała się nieco slabsza ale nadal ma to coś dzięki czemu można łatwo wykierować gre jeżeli tylko grasz lepiej od przeciwniów - jednym słowem polecam shyvane lub hecarima supportem ciężko kierować ze wzgl na adc jeżeli on jest słaby to już masz po dolnej lini

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...