Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]ścinki fify world

K4P3C

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaneczko.

Tak jak w temacie,wszystko pięknie spoko gra itd,odpalam i okazuje się ,że co kilka/kilkadziesiąt sekund fifa się ścina na sek i tak cały mecz.Najdziwniejsze jest to,że jak gram z kolegą to ścina się nam w tym samym momencie,zmieniałem grafikę na najniższą i nic nie pomogło.

Dodam,że to nie przez neta,bo w każdej grze max 50 pinga.

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Opublikowano

Grasz na laptopie czy komputerze?

Możliwe, ze Ci się sprzęt przegrzewa, w trakcie zacięcia sprawdź jakie masz temperatury.

Opublikowano

Nie przez neta, bo przez serwery EA (i tak dobrze, że lagi nie występują tak często - gorzej jak trafisz na kogoś o naprawdę tragicznym połączeniu)

Opublikowano

Gram na komputerze,jeżeli to od ea to nie ma problemu,tylko to nie wygląda jak lagi tylko tak jakby cos było z komputerem.Myślałem,że jest jakaś łatka na to :(

Wy też tak macie?

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Opublikowano

Tak, czasem nawet na więcej niż sekundę. Wg. mnie to system mający zniwelować opóźnienia (co jak co, ale w tej grze precyzja jest szczególnie ważna), jednak niedopracowany. Spróbuj zagrać z komputerem, powinieneś cieszyć się wtedy płynną grą :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...