Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Nowe logowanie - Isengar

DarwoR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1395606240-U1049127.png

Cześć, przedstawiam Wam nowe logowanie na nowym najlepszym prywatnym serwerze Andario.eu

Serwer jest tworzony z wieloma innowacjami, pomysłami jak i autorskim wykonaniem.

Ja i Wojtek dokonamy wszelkich starań aby serwer był dopracowany w jak najlepszym stopniu.

Grafika jest pomniejszona, jej normalne wymiary to 1920x1080 (HD), ScreenShooter popsuł jakość.

az-opqcscvssbkrlydkpmfr.jpg

Zapraszam również do obejrzenia nowego wybierania i tworzenia postaci   :)

http://www.mpcforum.pl/topic/1176768-ssnowe-wybieranie-postaci-andarioeu/

http://www.mpcforum.pl/topic/1177596-ssnowe-tworzenie-postaci-andarioeu/

nie zezwalam na kopiowanie tego gdziekolwiek

Opublikowano

Który to już serwer ? 

Co chwile widzę inną nazwę :)

Nawet ładne.

Bo ten serwer jest mój, reszta moich prac to zlecenia ;)

Opublikowano

W zasadzie to jest jedno i to samo wszystko z tego co widziałem ale powiem tak bo dopiero tutaj to zauważyłem że wkomponujcie tą całą księgę z tym "czymś" za nią w tło chciaż by głupim czarnym blaskiem zewnętrznym o danym kryciu :P

Nie wiem czy dobrze zrozumiałem z komętarzy w chcecie całą fabułę metina ( w stylu chińskim ) przenieść na średniowiecze bodajże w styl gotycki ? xD

To ciekawi mnie jak będą miasta wyglądało skoro napisaliście że przewodnia taka będzie :)

+ leci i tak.

PS - Powodzenia.

Opublikowano

W zasadzie to jest jedno i to samo wszystko z tego co widziałem ale powiem tak bo dopiero tutaj to zauważyłem że wkomponujcie tą całą księgę z tym "czymś" za nią w tło chciaż by głupim czarnym blaskiem zewnętrznym o danym kryciu :P

Nie wiem czy dobrze zrozumiałem z komętarzy w chcecie całą fabułę metina ( w stylu chińskim ) przenieść na średniowiecze bodajże w styl gotycki ? xD

To ciekawi mnie jak będą miasta wyglądało skoro napisaliście że przewodnia taka będzie :)

+ leci i tak.

PS - Powodzenia.

Jeśli silnik graficzny na to pozwoli i ogólnie metin to w wyobraźni mam naprawdę coś MEGA!

Zaktualizuje go do najnowszej wersji może będzie coś lepiej z optymalizacją.

8910814572903361049127.png

Opublikowano

Grafika i wykonanie bardzo ładne.Lecz brakuje mi tu klimatu metina.

Pozdrawiam.

dzięki, chciałem od niego odbiec bo te nawiązanie do klimatu metina jest już nudne. 

Opublikowano

super praca, aczkolwiek mnie osobiście przeszkadza dość mało czytelny font, jaki został tam użyty. Moze warto użyć zwykłej, skromnej antykwy i tylko ornamentowo-gotyckie pierwsze litery zdań, jako taki ozdobnik nawiązujący do klimatu?

Opublikowano

super praca, aczkolwiek mnie osobiście przeszkadza dość mało czytelny font, jaki został tam użyty. Moze warto użyć zwykłej, skromnej antykwy i tylko ornamentowo-gotyckie pierwsze litery zdań, jako taki ozdobnik nawiązujący do klimatu?

nieczytalne przez złą jakość, w kliencie ok wygląda

Opublikowano

Mi się to nie podoba, nie piszę tego jako konkurencja, lecz jako grafik.
Pierwsza rzecz, kompletnie nie pasujący napis zrobiony gotowym stylem (rust).

Cała ta książka wygląda jak takie free psd'ki do pobrania z pierwszych stron podanych przez google.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Mi się to nie podoba, nie piszę tego jako konkurencja, lecz jako grafik.

Pierwsza rzecz, kompletnie nie pasujący napis zrobiony gotowym stylem (rust).

Cała ta książka wygląda jak takie free psd'ki do pobrania z pierwszych stron podanych przez google.

Każdy ma swoje gusta

Opublikowano

Praca sama w sobie jest świetna, mimo to uważam że nie pasuje do Metina :)

Robimy serwer, który będzie nawiązywał do średniowiecza

f5

zapraszam na facebooka

facebook.com/AndarioMetin2
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...