Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Program przestał działać...

InsanityPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam problem z uruchmieniem gry, mianowicie gdy wlaczam grę pojawia się czarny ekran i gra się ładuję, po chwili widzę logo BO2 ktore się kręci (laduje) po czym zong wszsytko się wiesza i po chwili wyskakuje komunikat program COD BO2 przestał działać. Nie wiem w czym tkwi problem.

Teraz moje obserwacje, reinstal gry, instalowanie z plyty nie pomogło, jedyne co zwraca moja uwagę to to że po kliknięciu w właściowści w steam na BO2 multiplayer (bo o multik mi chodzi, singiel smiga az milo) od góry strona główna: i pusto, producent: brak dostępnych i instrukcja: pusto. W innych grach jeszcze wszystko wypelnione, singiel i inne CODy (MW2 MW3 BO1) wszędzie jest producent itd. tylko nie w COS BO2 multi i zombie, może to jest przyczyna?

Druga rzecz to: Posiadam NVIDIE GeForce Exprience wszystkie gry sa zoptymalizowane, i spełniają wymagania tylko znowu przy BO 2 multi i zonbie mam ikonki ,,_" po kliknięciu poniżej zalecanych ustawień mam napis: ,,Nie można pobrać wszystkich bieżących ustawień. Spróbuj uruchomić ponownie grę lub zmienić najpierw ustawienia w grze" i powyżej w tabeli ustawień przy każdej pozycji zaczynając od ,,Zamknięcie środowiska" kończąc na jakości tekstur w kolumnie ,,Bieżące" mam ,,-" nie wiem czemu przy innych grach mam tam moje obecne ustawienia, widocznie nie mam ustawionych żadnych ,,ustawień?" nie wiem nawet jak to określić. Widocznie dlatego gra nie chce się włączyć.

Proszę o pomoc, czy da się jakoś zresetowac grę żeby powróciły moje ustawienia bo według GeForce w ogole nie mam nic ustawione bo są wszędzie ,,-".

Robiłem już reinstal, grzebałem w steamie, w folderze z grą no dosłownie wszystko co jest w googlach.

Czekam na odpowiedz.

P.s Wygląda to tak jakby brakowało jakiegoś pliku.

Opublikowano

Zaktualizuj biblioteki DirectX:

http://download.microsoft.com/download/1/7/1/1718CCC4-6315-4D8E-9543-8E28A4E18C4C/dxwebsetup.exe

Oraz zainstaluj najnowszą wersję .NET Frameworka.

http://download.microsoft.com/download/B/A/4/BA4A7E71-2906-4B2D-A0E1-80CF16844F5F/dotNetFx45_Full_setup.exe

Jak nie pomoże, to usuń pliki lokalne gry (opcja na Steam), i pobierz bezpośrednio na platformie. :-)

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Usuwałem już pliki i pobierałem i nie pomogło, ale zaktualizuję directX i pobiorę tą najnowszeą wersję.

P.s nie moge zainstalowac nowszej wersji Framework ponieważ już ją posiadam na tym kompie.

Zaaktualizowałem tylko DirectX zobaczymy czy pomogło.

niestety nie pomogło, chyba pozostaje format, DirectX pobrałem, Firework nie mogę bo wyskakuje komunikat że już posiadam najnowszą wersję, plików nie usuwam bo już robiłem to wcześniej 2x i nic to nie dało.

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam znowu :D

Po tak długim czasie nadal nie uporałem się z problemem z CODem... WSZYSTKIE mozliwe opjce w internecie zrobione i nic... nadal to samo, czasami wejdde do gry, wybiote tryb gry, i gdy mapa się wczytuje dosyc powoli wywala blad, w procesie widze ze po uruchomieniu pamięć skacze od 500k rośnie az do 1,5 mln gdy osiagnie ten szczyt ekran zaczyna mrygac, pojawiaja sie czarne kwadraty itd i wywala blad. Co robic? Czy reinstal calego steama nie gry pomoze? Inne gry z Stean smigaja, MW2 MW3 BO1 ale BO2 juz nie... Format?

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...