Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy Z Privami

kalipl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki proglem zainstalowałem juz ponad 6Privów i wszędzie tak samo, czyli:

- Instaluje {wszystko ok}

- Ale po zainstalowaniu juz chcę wlanczac kala naciskam a tu nagle co, oczywiscie ?? "There ^Ża a problem in the fuction of Anti-Hacking. The problem is closing"

Moje małe pytanko o co chodzi czy ktoś coś takiego ma prosze o pomoc.

Opublikowano

Ja mam swoj na to sposob :P

Trzeba włączyć GLOBALA KALONLINE i potem ten serv i wyłaczyc globala i tyle ;P (Nie trzeba sie logowac ani nic)

Opublikowano

<.< to błąd karty graficznej..

nie naprawisz.

czyli 1 sposób to format i inna karta graficzna :/ ??

Opublikowano

Ja mam swoj na to sposob

Trzeba włączyć GLOBALA KALONLINE i potem ten serv i wyłaczyc globala i tyle ;P (Nie trzeba sie logowac ani nic)

Jestes Kochany :D !!!!!!!!

Dzieki działą !!!

Opublikowano

Ja mam swoj na to sposob

Jestes Kochany :D !!!!!!!!

Dzieki działą !!!

Np.:)

Opublikowano

działał ten sposób przez 3 dni dzis jak grałem wyskoczyło mi okienko o zgubieniu polaczenia. Zobaczyłe na stronie serwer online ale od tej pory ten sposob juz nie dziala ;/ znsz jakis inny ?

Opublikowano

mam ten sam problem... ten sposob dzialal tylko dokladnie 3 dni i juz przestal.. zna ktos jeszcze jakis inny sposob fast :D? thx ;)

Opublikowano

Mam problem gdy włączam DarkSide V2 wyskakuje mi błąd " There ^Ża a problem in the fuction of Anti-Hacking. The problem is closing" co mam z tym zrobić aby dzialalo?

daje 5*

Pomogłeś: +

Pomogłem Daj +

dark-angel.jpg

Nie chcesz pomóc? Nie pomagaj

i Nie dodawaj tępych komentarzy!!!

Opublikowano

widze zasdqw ze mamy ten sam problem .. sposob na globala juz nie dziala xD wiec nie gram teraz na DarkSide V2 bo nie moge sie na niego wgl dostac.. ;| help xD

Opublikowano

Wiekszosc ludzi od jakiegos Czasu ma problem Z Wlaczeniem kazdego prywatnego Server kalonline..

jest jeden Sposób aby temu zapobiec, Wystarczy tylko przd uruchomieniem privata wlaczyc Globala polskiego Lub Int. Nietrzeba sie logowac, Wystarczy ze uruchmi sie Engine w ten sposub priv Wlaczy sie bezproblemow ;)

Have Fun Guys

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Dodaj nową pozycję...