Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tank Inscpector bardzo dziwny bląd

kamil9848

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako że ostatnio chciałem coś sprawdzic w tym zacnym programie lae wyskoczył błąd :

Program bla bla bla przestał działać

Wyskoczył w momencie próby połączenia z kontem.

No to wyłączyłem antywirusa (ostatnio on powodował błedy) i nic , dodawałem do wyjątków i dłubałem w nim przez 2 h niestety to nie coomodo powoduje problemy .

Usunołem date programu i zobaczyłem że bez crasha jestem w stanie wybrać katalog gry , mysle super naprawiło sie ale po kliknięciu gotwoy mam okno logowania i 3 sek pyk znowu crash .No to zabawa z zaporą idalej nic .

Dodałem do wyjatku date gry i dało mi to możliwosc 6 sec działania na logowaniu i po crashu z powrotem 3 sek .

Z pliku STI wyc zyałem że wystąpił jakiś bład ale za chiny nie rozumiem tego kodu ,,,

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Ostatnio coś mają z serwerem. Kilka osób się już skarżyło. Poczekaj kilka dni.

Opublikowano

No może faktycznie , ale czy powodowało by to crash programu ?

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

F5

Teraz moge wejść do logowania i po około 10 sec następuje crash .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Opublikowano

Dzięki :) do zamknięcia.

Klan W-I-R Rekrutuje !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...