Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oplaca sie?

TheVirQu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie.

Jeżeli kochasz tego Championa i chcesz być z nim na zawsze, taka wiesz, miłość od pierwszego wejrzenia to zrób przysięgę, że nigdy ci się nie znudzi i ją mainuj <3 Na pewno kiedyś będziesz w końcu 'Kerowac' w YoloQ

@edit

Ogolnie not meta champ, nie oplacalny jest taki Poke champ, ktory nic nie zrobi W CZASIE Tf... :_;

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Tak, jak to powiedział jeden z komentujących lsc'y ten TF skonczyl sie zanim sie zaczal, dzieki nidalee. Nawet 1 trawiona dzida moze bardzo duzo dac druzynie w tf.

Opublikowano

Nidalee jest bardzo OP miderem. Jeśli tylko potrafisz celnie rzucać dzidą itd.

Czasami właśnie jedna, celna dzida potrafi przesądzić o całym tf'ie.

Ma heala, mocny poke. Jest i z bliska i z daleka.

Mobilna.

@albicoolvod głupoty gadasz :)

313561454060320945952.gif
Opublikowano

@edit

Ogolnie not meta champ, nie oplacalny jest taki Poke champ, ktory nic nie zrobi W CZASIE Tf... :_;

To naprawdę głupoty. Moze nie zdobędziesz tak duzo fragow jak np. Gragas, LB, Zed czy Yasuo. Ale te dzidy bardzo bolą, jak walniesz komus 900 to w tf bedzie bezuzyteczny czyli macie 4v5

Opublikowano

To naprawdę głupoty. Moze nie zdobędziesz tak duzo fragow jak np. Gragas, LB, Zed czy Yasuo. Ale te dzidy bardzo bolą, jak walniesz komus 900 to w tf bedzie bezuzyteczny czyli macie 4v5

pooglądaj nervariena ... on dzidą robi spooooro ;D

Opublikowano

Tak, mówię, że jeśli się to mainuje i ma się szósty zmysł gdzie są Enemy, tak jak ja to mam z Emumu, to można na spokojnie tym grać, Roam itd. Własne buildy sytuacyjne i Gg. + Można iść na Supporta jesli sie innym nie potrafi.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Tak jak poprzednicy pisali.

Trzeba nabyć umiejętności celnego trafiania z dzidy inaczej to zwykły papier.

Nie raz trafiała się nidalee która w przeciągu 20 minut trafiła może 1 dzidą na dziesiątki które rzuciła.

Moim zdaniem opłaca się mainować tego champa jeśli tylko, właśnie jeśli tylko nauczysz się nią grasz, chyba że już umiesz to inna sprawa.

Opublikowano

Nie.

Jeżeli kochasz tego Championa i chcesz być z nim na zawsze, taka wiesz, miłość od pierwszego wejrzenia to zrób przysięgę, że nigdy ci się nie znudzi i ją mainuj <3 Na pewno kiedyś będziesz w końcu 'Kerowac' w YoloQ

@edit

Weś sie typie goń.

Jeden z najlepszych miederów, uniwersalny bardzo dobry def. W late wygrywasz tfa jedną dobrą dzidą. Op escape i dobry melee w trybie tygrysa

Opublikowano

Pewnie takie nagłe zafascynowanie się grą roccatu wczoraj . W sumie nidalle musi dużo pokeować przed tf'em a jak wiadomo nie każdy myśli imo fajnie jest tak jebnać 3/4 hp wrogiemu carry :D

c848.jpg

[10]-Postów    [80]-Postów     [640]-Postów
[20]-Postów    [160]-Postów   [1280]-Postów
[40]-Postów    [320]-Postów   [2560]-Postów

Opublikowano

Pewnie takie nagłe zafascynowanie się grą roccatu wczoraj . W sumie nidalle musi dużo pokeować przed tf'em a jak wiadomo nie każdy myśli imo fajnie jest tak jebnać 3/4 hp wrogiemu carry :D

Nie. Po prostu kupiłem ją rok temu i nie grałem,teraz nagle zacząłem nią grać i zauważyłem że sprawia mi to przyjemność i że ogarniam ją nieźle. Według mnie jest użyteczna. Duży heal,poke,mobilna. Wystarczy tylko dobrze rozegrać TF ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...