Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lista przedłużeń renewalami

Diskienss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, dziś od pewnej osoby usłyszałem że istanieje takie coś jak lista przedłużeń z renewali ... Mowił mi ze tai gość ma juz 18 permow bo sobie patrzy na ta liste  wie kiedy ma otwierac .... Ma ktos może aką liste?? i czy cos takiego istnieje

Opublikowano

Wątpię, choć wszystko możliwe. Zanotuj o której jest extended do 999, i następnego dnia próbuj o tej samej godzinie, minucie, sekundzie, może akurat :x

Opublikowano

spoko sprubuje.... jutro dam odpowiedz :)// a jeszcze jedno pytanie , jak pisze 999DAYS to jest na perma czy na te 1000 dni??

Opublikowano

spoko sprubuje.... jutro dam odpowiedz :)// a jeszcze jedno pytanie , jak pisze 999DAYS to jest na perma czy na te 1000 dni??

Jak pisze że wypadnie na 999 dni to jest perm.

Opublikowano

Czyli mam rozumieć, że jak 11 razy wypadnie mi przedłużenie broni na 90 dni i z 1x na 7 to mam już na perma tę broń tak :)?

Opublikowano

Czyli mam rozumieć, że jak 11 razy wypadnie mi przedłużenie broni na 90 dni i z 1x na 7 to mam już na perma tę broń tak :)?

Nie. To już nie działa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...