Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PBE

Gexxel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam, mam kilka pytań odnośnie bety :/ Mogłby mi ktoś na nie odpowiedzieć? GG: 40234549

Jeśli to rozwiąze mój problem odwdzięcze się boostem, lub mystery giftem

Opublikowano

Na gg można wytłumaczyć dokłądniej, ale jedno z wielu zadam tutaj. Mianowicie dwa tygodnie temu wysłałem zgłoszenie na testera bety, ale do tej pory nie dostałem żadej informacji, nawet czy moje podanie zostało odrzucone. Co to oznacza?

Opublikowano

Nie wysyła się żadnych podań, tylko się rejestruje... A rejestracja jest chyba zamknęta.

Opublikowano

Raz w miesiącu się dostaje chyba Maila...

"Jeśli to rozwiąze mój problem odwdzięcze się boostem, lub mystery giftem"

Boostem ? To co ty Chellendżer :P ?

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

No tak, ale na to nikt nie odpowiada :P To jest to ale i tak z tego co wiem zakładanie konta (i czekanie w ogóle na otwartą rejestrację) jest szybsze, niżeli otrzymanie od nich akceptacji xD

Opublikowano

Z tego co wyczytałem nie ma innego sposobu na dostanie się na betę, od jakichś 5 miesięcy. Mam konto na becie, nawet dwa. No ale niestety oba się nie logują bo wyskakuje jakiś error. Najlepeij gdyby odezwał się do mnie ktoś kto AKTUALNIE POSIADA AKTYWNE konto na serwerz PBE i wytłumaczył co i jak

Co do Boosta źle się wyraziłem, chodziło mi o wyjście z Brązu, Silvera :P nawet od BV

Opublikowano

Ja mam Aktywne konto na PBE od Dawna i nie mam zadnych problemow z zalogowaniem sie :)

Albicoolvod->Katatuki

Opublikowano

@up

Nie ma juz od poltora roku bodajze... Teraz trzeba miec konto 30 lvl, 0 banow i cos tam cos tam, nastepnie cie sprawdzaja ( musisz wyslac zgloszenie ) I masz szanse ze zostaniesz dodany na bete.

Albicoolvod->Katatuki

Opublikowano

Klnę , jestem zgłaszany , pisze gg easy , czasami troluje , -> Jestem na Becie 

Ktoś kto się stara , świetny gracz -> Odrzucone

@top Musisz wysłać zgłoszenie , musisz mieć 30 lv oraz bardzo rzadko wychodzić z gier , 1 ban i możesz się z betą pożegnać ;C

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...