Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Kilka Pytań] Dla nowego

Hejter Natan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam pytania pobrałem dote i moje pytania brzmią

1. Czy max itemów można miec te 2 strony czy jak sie zapełnią to plecak się powieksza

2. Jak sprzedawać itemy bo póki co wypadły mi 4 z tego każdy non tradable

3. Jak zatrzymać Gre ? inni to jakoś robią.

4. Jak sprawdzić staty w lolu są na klawiszu tab a w docie 2 znalazłem to tylko w l;ewym górnym rogu po kliknieciu sie pojawia.

xmMfHrm.png
Legenda
Opublikowano

Siemka mam pytania pobrałem dote i moje pytania brzmią

1. Czy max itemów można miec te 2 strony czy jak sie zapełnią to plecak się powieksza

2. Jak sprzedawać itemy bo póki co wypadły mi 4 z tego każdy non tradable

3. Jak zatrzymać Gre ? inni to jakoś robią.

4. Jak sprawdzić staty w lolu są na klawiszu tab a w docie 2 znalazłem to tylko w l;ewym górnym rogu po kliknieciu sie pojawia.

1. Twój ekwipunek ma na start około 10 stron, a potem dostaniesz z skrzynki powiększenie plecaka

2. Ponieważ Twoje itemy są z startowej skrzynki

3. Domyślnie F9

4. Bindujesz przycisk w ustawieniach "Tabela wyników"

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

1. Twój ekwipunek ma na start około 10 stron, a potem dostaniesz z skrzynki powiększenie plecaka

2. Ponieważ Twoje itemy są z startowej skrzynki

3. Domyślnie F9

4. Bindujesz przycisk w ustawieniach "Tabela wyników"

Dzięki leci like a na ile godzin gry tak na 5lvl spadnie okolo 1-2 itemy ? tradowalne. na oko z własnego doswiadczenia cos mozesz na ten temat powiedziec ogólnie chodzi mi żeby posprzedawać itemy i kupić csa za 7 euro :D 

xmMfHrm.png
Legenda
Opublikowano

Zależy od szczęścia od 12lvl'a masz szanse na drop najlepszych itemów (arkana), ale to jak wygrać w lotto :D

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

chyba niema jakiegoś przelicznika ile itemów leci na lvl. 
Nie raz grałem kilka meczy, i nic nie dropnęło, a raz miałem chyba z 3 itemy pod rząd (co mecz)

żeby sprzedać itemy i kupić coś za 7 euro, musiałbyś sprzedać około 100/200 itemów (zależy od jakości i itemu) chyba że już masz ten 12 lvl i cholernego farta i dropnie Ci jakiś dobry item.

Dlaczego 100/200 dlatego że sporo itemów jest albo za 0.04 (dostajesz 0.02) albo do max 0.40 (dostaniesz z 0.27)

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

rocznie możesz sprzedać 200 ;) 
mam już ponad 150, pokazało się ostrzeżenie :< 

ale zawsze możesz zrobić drugie konto, kupić jakąś gierkę za 1Ojro i poczekać tydzień :P (mam tak chyba z 3 konta :D)

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...