Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema mam problem ponieważ chce zrobić zajebisty hak do lola coś a la bot of legends ale nie wiem od czego zacząć mam kase ale nei wiem czy szukać osób które podejma sie tej pracy za kase czy samemu sie nauczyc i zrobić pomóżcie!!

oUpVAQz.png

Opublikowano

Bez znajomości tego środowiska nie ma co kombinować ,bo można łatwo się na kimś przejechać. Więc albo zacznij się uczyć (nauka potrwa dość długo ,musisz być wytrwały i mieć dużo wolnego czasu) albo korzystaj z usług które już są w necie bo inaczej nie ma to sensu

Opublikowano

Injectujesz dll, która hookuje wszystkie funkcje i gg wp.

Opublikowano

Kolejny Troll z twojej storny, moglbys przestac? o.O

@AntyWarn Zwracaj się do nich lub pisz na stronie BoLa czy jest ktos zainteresowany, jesli nie wygrales w Lotto to nie masz na co liczyc xD

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Injectujesz dll, która hookuje wszystkie funkcje i gg wp.

No, ale przecież antiss do cheatów w CS tak kurewsko trudno zrobić. :D

napisz do spudgy'ego, on jest chciwy - pójdzie na układ chansub-global-emoticon-ddc6e3a8732cb50f

Opublikowano

No, ale przecież antiss do cheatów w CS tak kurewsko trudno zrobić. :D

napisz do spudgy'ego, on jest chciwy - pójdzie na układ chansub-global-emoticon-ddc6e3a8732cb50f

tylko był przeciek, ze RITTO maja wprowadzic "sledzika" i bolowanie juz nie bedzie takie porste ;P <--- fake? raczej nie. ritto wie ze duzo osob korzystaz  bola ;)

Opublikowano

tylko był przeciek, ze RITTO maja wprowadzic "sledzika" i bolowanie juz nie bedzie takie porste ;P <--- fake? raczej nie. ritto wie ze duzo osob korzystaz  bola ;)

W ciągu dnia/dwóch wyjdzie bypass. ;)

Opublikowano

Zobacz np. na Organner - tworzy płatne cheaty do gier FPS, zawsze po update anticheata lub wprowadzeniu nowego stworzenie bypassa trwa maksymalnie jeden dzień (oprócz ESL Wire i ESEA). Riot wprowadzi może EAC, Hackshielda, xTrapa albo coś swojego, tak jak mówię - nie potrwa to długo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...