Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ktoś pomoże ?

Gość aras056092

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdyby wyszedł to pisałoby, że gra jest w toku.

Jakieś problemy są z tego co widzę.

Zobacz, może funkcje 'Napraw'. Nie którym to pomaga.

313561454060320945952.gif
Opublikowano

Przy wlaczaniu lola klikasz opcje i ''Napraw pliki''. Zajmie to troche czasu (nawet z godzine jak nie dluzej, zalezy od predkosci twojego kompa/neta), ale po tym nie powinno byc zadnych problemow z gra :)

Opublikowano

Opcja naprawy powinna załatwić sprawę, jeśli nie minie to po dniu/dwóch, napisz do supportu lub przeczekaj trochę. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Naprawe już robiłem 2 dni temu a przed naprawą też tak miałem . A bana nie chce dostać . Wczoraj zrobiło mi się tak 2 razy z rzędu i pewnie dostane bana na 1 dzień . A gdy próbuje wrócić do meczu to mi się ładuje włącza mi się mecz i pokazuje mi się okienko w którm pisze „Za długo byłeś AFK i coś tam i dlatego aplikacja zostanie zamknięta” a czasami gdy chce wrócić do meczu to kiedy się ładuje to mnie poprostu wyrzuca i pokazuje to jak w pierwszym poście w SS . Jeszcze jakieś pomysły przy najmniej zeby nie dostawać często bana za wyjście z meczu ? :/ aha i tak mam XP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...