Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komunikator Głosowy [TS3] Dla Twojego Serwera !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nasza strona:

www.envits.net lub www.envits.eu

Fan page ponad 6000 likow !!!:

www.facebook.com/Envits

Chcialbym Was serdecznie zaprosic do wspolpracy w projekcie ktory Tworze razem z:

www.how2play.pl

Smite gameplay PL

http://mc-got.net 

Server Gra o Tron MineCraft

oraz kilku streamerow: Ablink, Snoower oraz team SMITE gameplay PL

Razem posiadamy Teamspeak 3 ktory wlasnie chcielismy Wam zaproponowac na zasadzie NON Profit. Jako iz posiadmy juz mozliwosci finansowe ktore pozwalaja nam sie samemu utrzymac chcielibysmy zapewnic Wam takze mozliwosci zarobkowe. Aktualnie licencja NPL na TS3 zabrania korzystania z roznego rodzaju dotacji - dlatego tez posiadamy licencje AAL (300$) ktora zwalnia wszystkie strony, portale z regulaminu i daje mozliwosci zarobkowe.

Co oferujemy: (czysto non profit)

- Dzieki Nam Wasi uzytkownicy nadal beda mieli dostep do TS jednak Wy bedziecie mogli spokojnie zarabiac przy pomocy swojej strony (bannery,reklamy itd itd.)
- posiadamy licencje AAL ktora umozliwia spokojne korzystanie z TS z mozliwoscia $$$
- posiadamy Mbota ktory zautomatyzowal naszego TS'a zapewniajac profesionalne udzielanie pomocy jak i administrowanie
- oferujemy Wlasna strefe dla Was z pelnymi uprawnieniami do niej
- Wasi czlonkowie oczywiscie otrzymaja kanaly w 3 strefach ktore posiadamy: Private channels, Smite channels lub Minecraft channels ( oczywiscie mozliwosc stworzenia kolejnej strefy to nie problem)

co to jest mbot ?
program ktory ma na celu usprawic prace na TS jak i go zautomatyzowac
- zakladanie kanalow przez komende (!ch,!chs,!chm)
- automatycznie sprawdzanie dat kanalowych poprzez prowadzenie statystyk
- automatyczne kontrolowanie ilosci rang danego uzytkownika
- kontrola nicku
- kontorla nazw kanalowych
- kontrola olewania ( system sprawdzajacy czy dany uzytkownik ktory wlasnie otrzymal kanal zmienil standardowe nazwy kanalow i sub kanalow na wlasne - inaczej traci kanal po 2h)
- system Poke ( po wejscu na dzial POMOC administracja TS po 7sec otrzymuje poke (user takze) ze ktos potrzebuje pomocy)

i wiele wiele innych opcji z ktorych bedziecie mogli korzystac

Maszyna postawiona w serverowni net-speak z dodatkowa ochrona DDOS (specjalnie wykupiona dodatkowo).

Dla ścisłości: Krzysiu Ogorzałek (gorzał) nie jest w moim zespole.

Opublikowano

gorzała jest i będzie, nie polecam.

podaj chociaz jeden post,wiadomosc, topic, napis, range gdzie jest napisane o gorzałku :)

Opublikowano

how2play - Wyczuwam Gorzała, but polecam xD

Gorzał w howy2play ? sprawdz link wpierw oraz strone a potem pisz, 

Opublikowano

Polecam, mają dobrze zabezpieczonego ts, i nie tylko dobrze zgrana ekipa polecam :)

ziAxB2s.png?1

Opublikowano

Fan page ponad 6000 likow !!!:

1. Czy wy kupiliscie "lajki"?? bo pod waszymi wpisami max 4 lajki i nie rozumiem skąd nagle taki przyrost.

7634845648409752510762.png

posiadamy licencje AAL (300$)

2. Ciesze sie ze poza lajkami stac was równiez na licke i to wszystko dla ludzi za darmo !

na szablon oraz silnik strony wam chyba nie starczyło ;(

Maszyna postawiona w serverowni net-speak z dodatkowa ochrona DDOS (specjalnie wykupiona dodatkowo).

3. "Serverownia" tzn hostownia ts3 netspeak posiada maszyny w hosteam. Domyślnie hosteam ochrania swoją infrastrukturę.

Jak tak szastacie pieniędzmi to polecam własny serwer.

[TS3] Dla Twojego Serwera !

4. Rozumiem ze chcesz zadowolić serwer mt2 50 wolnymi slotami oraz fajnym botem ?

Czy te sloty na ts zapychacie przez waszego super mbota zeby symulować online ?

Przepraszam ze tak sie czepiam ale nie lubie marketing bulshitu i żerowania na czyjejś niewiedzy.

Czy polecam czy nie polecam dla mnie to chęć byća fajnym za pieniądze. Zdaje sobię sprawe ze w dobie internetu kazdy moze być super.

Wiem wiem zaraz ktoś powie ze ja chce być fajny pisząc to.

Opublikowano

z tego co widzę 4k lajków w jeden dzień.. ciekawe ciekawe :) śmierdzi mi tu allegro.

logo.png

Opublikowano

z tego co widzę 4k lajków w jeden dzień.. ciekawe ciekawe :) śmierdzi mi tu allegro.

dokładnie, 4k w jeden dzień to nawet Tusk nie dostaje :)

Dekoder lataj dalej za harnasiem jak murzyn, pokazujesz poziom.

Opublikowano

1. Czy wy kupiliscie "lajki"?? bo pod waszymi wpisami max 4 lajki i nie rozumiem skąd nagle taki przyrost.

7634845648409752510762.png

2. Ciesze sie ze poza lajkami stac was równiez na licke i to wszystko dla ludzi za darmo !

na szablon oraz silnik strony wam chyba nie starczyło ;(

3. "Serverownia" tzn hostownia ts3 netspeak posiada maszyny w hosteam. Domyślnie hosteam ochrania swoją infrastrukturę.

Jak tak szastacie pieniędzmi to polecam własny serwer.

4. Rozumiem ze chcesz zadowolić serwer mt2 50 wolnymi slotami oraz fajnym botem ?

Czy te sloty na ts zapychacie przez waszego super mbota zeby symulować online ?

Przepraszam ze tak sie czepiam ale nie lubie marketing bulshitu i żerowania na czyjejś niewiedzy.

Czy polecam czy nie polecam dla mnie to chęć byća fajnym za pieniądze. Zdaje sobię sprawe ze w dobie internetu kazdy moze być super.

Wiem wiem zaraz ktoś powie ze ja chce być fajny pisząc to.

ad.1.

lajki kupione :) bez sciemy cala prawda - fakt mozemy kupic wiecej.

ad.2. grafika strony kupiona,

ad.3. Prawda !

ad.4. mozemy nawet udostepnic 500 slotow dla servera Metin, zaden problem. Aktualnie liczba ludzi jest prawdziwa i nasze Boty zajmuja raptem 4sloty.

Stac nas na takie mozliwosci ze wzgledu na zarobki (nasze) Robimy to z czystej pasji i hobby przygotowujac sie do posiadania wlasnego servera Metin.

Opublikowano

Ja mysle, ze skoro ktos szczerze powiedzial o lajkach to warto zaufac, bo mimo wszystko malo osob by sie do tego przyznalo :D Ludzie mlodzi zazwyczaj nie posiadaja takich kwot zeby ich bylo stac na utrzymywanie roznych serwerow, wiec mysle, ze zalozyciel tego tsa jest godna osoba do wspolpracy :D

Opublikowano

ad.1.

ad.3. Prawda !

ad.4. mozemy nawet udostepnic 500 slotow dla servera Metin, zaden problem. Aktualnie liczba ludzi jest prawdziwa i nasze Boty zajmuja raptem 4sloty.

Stac nas na takie mozliwosci ze wzgledu na zarobki (nasze) Robimy to z czystej pasji i hobby przygotowujac sie do posiadania wlasnego servera Metin.

Gratulacje jestem z was dumny  dostajesz odemnie odznaczenie tylko dla zasłużonych.

Virtuti Cebulari

Ja mysle, ze skoro ktos szczerze powiedzial o lajkach to warto zaufac, bo mimo wszystko malo osob by sie do tego przyznalo :D Ludzie mlodzi zazwyczaj nie posiadaja takich kwot zeby ich bylo stac na utrzymywanie roznych serwerow, wiec mysle, ze zalozyciel tego tsa jest godna osoba do wspolpracy :D

Kocham  cie Chłopie  1 post xD załozyłes je specjalnie.

Opublikowano

ad.1.

ad.3. Prawda !

szastasz hajsem widzę ale żeby lajki kupować ? nie polecam.

m1jO9Go.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...