Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spis Medykamentów

ForestSavage666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo profesjonalny poradnik...

Który do niczego nikomu sie nie przyda -,-

Jakby chociaż było napisane ile % tego życia przywraca dany medykament ale to też nie (bo możliwe że ktoś tego nie wie)

Ps.Czekam na spis "rzeczy które można pić" i "rodzaje kijów bejsbolowych AŻ całe 3 !!" :)

Opublikowano

Dobry poradnik dla ludzi, którzy nie mają jeszcze tej gry. Jakby było ładnie napisane ile leczy meds z skilltree i bez skilltree to by było coś. Ja kiedyś planowałem zrobić obszerny poradnik dla początkującego gracza, który zawierałby odpowiedzi na większość poruszanych tutaj tematów np. itemboxów, snajperek, leczenia, strzelania, broni, lootowania itd, ale samemu mi się nie chce, bo to strasznie dużo pisania i wypadałoby często aktualizować.

Opublikowano

Dobry poradnik dla ludzi, którzy nie mają jeszcze tej gry. Jakby było ładnie napisane ile leczy meds z skilltree i bez skilltree to by było coś. Ja kiedyś planowałem zrobić obszerny poradnik dla początkującego gracza, który zawierałby odpowiedzi na większość poruszanych tutaj tematów np. itemboxów, snajperek, leczenia, strzelania, broni, lootowania itd, ale samemu mi się nie chce, bo to strasznie dużo pisania i wypadałoby często aktualizować.

To nie lepiej wbić na wiki warz i się dowiedzieć jeszcze więcej. Gdyby było napisane, gdzie je lootować, ile przywracają zdrowia... Jak ktoś ma androida polecam: https://play.google.com/store/apps/details?id=kr.co.bandroid.infestationinfo

Opublikowano

To nie lepiej wbić na wiki warz i się dowiedzieć jeszcze więcej.

gram w tą grę odkąd tylko powstała, więc wiem ile co leczy i co ta gra oferuje. Momentami nawet za dużo wiem i źle to się dla mnie kiedyś skończy (zbanują mnie za wykorzystywanie błędów :D) . Polecam aplikację Austina Rosenbauma dostępną również na platformę android.

Opublikowano

Bardzo profesjonalny poradnik...

Który do niczego nikomu sie nie przyda -,-

Jakby chociaż było napisane ile % tego życia przywraca dany medykament ale to też nie (bo możliwe że ktoś tego nie wie)

Ps.Czekam na spis "rzeczy które można pić" i "rodzaje kijów bejsbolowych AŻ całe 3 !!" :)

to nie miało być coś w stylu OPIS MEDYKAMENTÓW tylko SPIS !!

Maurycy to do wszystkiego masz problemy ,a co do rzeczy które można pic to 

Water 380ml/1l,Cola,Energy Drink

baty to Metal bat , bat , Spiket bat

Dobrze powiedziałeś , żeby zrobić jeden poradnik jak bede miał czas a tego mam dużo to postaram się zrobić i uzgodnić z czaką zeby te tematy poprostu pozamykał . bo zdaje sobię teraz sprawę ze by było za dużo tych tematów .. 

55aR3G.png

Opublikowano

Maurycy to do wszystkiego masz problemy ,a co do rzeczy które można pic to 

Water 380ml/1l,Cola,Energy Drink

baty to Metal bat , bat , Spiket bat

Electro aid, juice  :)

Opublikowano

Ehhh... trudno sie nie zgodzic z przedmowcami. Slabo, slabo i jeszcze raz slabo. Musisz dodac: gdzie, kiedy, ile, moze jakas mapka... Same zdjecia, to zdecydowanie za malo.

Moze by wystarczylo, dodac do czego one sluza, bo jesli przyjac, ze czytaja to ludzie ktorzy ABSOLUTNIE nie maja pojecia o ISS, to jeszcze pomysla, ze to element kolekcjonerski ;-)

test

Opublikowano

jeżeli mam się czepiać szczegółów to zabrakło w tym spisie:

180px-Poultice_Recipe.jpg?version=6662f1

^po co robić jakiś spis? jaki to ma cel? jak bierzemy się za leki itd to fajnie by było już to opisać. Ludzie sami robią w necie syf. Zamiast w 1 temacie opisać wszystko to zakładają 10. Zaraz pewnie pojawi się temat opisujący ile co leczy. Po co? jak można to zrobić porządnie i w 1 temacie, albo jeżeli się nie chce to podpiąć wikiwarz i tyle.

Dobrze powiedziałeś , żeby zrobić jeden poradnik jak bede miał czas a tego mam dużo to postaram się zrobić i uzgodnić z czaką zeby te tematy poprostu pozamykał . bo zdaje sobię teraz sprawę ze by było za dużo tych tematów ..

^do poradnika potrzeba więcej niż 1 osoby.Taki temat musi być odświeżany cały czas. Powinien być ładnie napisany, a nie na zasadzie kopiuj,wklej i na odwal. Tak jak napisałem wcześniej, ja byłbym w stanie takie coś zrobić, ale po części brakuje mi motywacji i nie ukrywam jest  tutaj syf, więc nie chciałbym, aby temat który byłby szczegółowo opisany wisiał w takim dziale.

Opublikowano

To pozwolicie, że ja poczekam na poradnik, który odeśle nas do WarZ Wiki, albo coś pokroju "Jak wlonczyc gre pszez staema.".

BTW, podziwiam trud włożony w pracę. Tak się powinno robić spisy/poradniki/opisy/książki, to jest krok do przodu ( Nawet dwa. ) dla naszej kultury. Tylko wyobraźcie sobie "Krzyżaków" Sienkiewicza albo "Lalkę" Prusa napisaną w ten sposób. 

Krzyżacy - Źli:

Konrad, Ulrich, etc.

Polacy - Dobrzy:

Jurand, Zbyszko, Maciek, etc.                 Na cholerę nam miejscowości, szczegóły, i tak nikt tego nie zapamięta, bo "Po co". 

Podziwiam i Pozdrawiam.

deadspacewallpaperbysup.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...