-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
vCastir
vCastir
Nie mam pojęcia, czy na dobrym forum, lub dobrej zakładce tak to ujmę, piszę. Ale mam masakryczny problem.
Pozdrawiam.
Problemem jest to, że do mojego komputera wczoraj dostały się wirusy ( słabo chodził ) więc postanowiłem format, przed formatowaniem WIFI TL-WR841N działało dobrze, miałem wtedy windows 7 - gdy zrobiłem ten format, wgrałem windows XP a potem postanowiłem do komputera zainstalować ten router, żeby internet mi działał, gdy instalowałem i klikałem dalej dalej dalej... Wyskoczył mi błąd który świadczył o braku karty sieciowej lub jej nie włączeniu - pisało także, gdzie mam poszukać czy mam zainstalowaną karte sieciową - zobaczyłem i nie znalazłem jej, co okazało się dziwnę, router na komputerze nie działa ( router JEST podłączony do komputera ) a NAJDZIWNIEJSZE jest to, że włączyłem laptop, a internet na laptopie działał - u mnie nie.
Pisało także, że jeżeli nie mam w karty sieciowej, mam ją zainstalować - lecz niewiem jak możecie dać porady jak to wszystko naprawić? Mam także internet w tv z internetem - KTÓRY TAKŻE DZIAŁAŁ - a na moim urządzeniu gdzie mam wifi niestety NIE DZIAŁA mi internet, jeżeli nie zrozumieliście o co pytam, piście w odpowiedziach iż pisałem na szybko, będę bardzo wdzięczny temu kto mi pomoże
przepraszam także, że ten biały tak irytuje ale tekst był kopiowany z innego też FORUM Gdzie to pisałem - i proszę żeby moderatorzy o problem mnie zrozumiali ;(
Test123
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.