Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie gry polecacie survival?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam dosyć słaby komputer , ale mimo wszystko chciał bym se pograć w jakąś gierke survival... Chodzi mi o takie rzeczy jak np. szukanie broni , jedzenia , lekarst... DayZ podoba mi się i to bardzo , ale trzeba niestety zapłacić... 

Opublikowano

"...dosyć słaby komputer..." hmmm...

Darmowe nie sa,ale...

- Nether. Mozna sie doszukiwac podobienstwa do ISS jesli chodzi o "obsluge" ale cala reszta jest inna ;), a... i brak zombie. Za to inne "elementy" wylaxa z ziemi.

- Rust. Polaczenie DayZ z Minecraftem, a moze nawet Stalkerem ? Prosze bardzo. Survival pelna geba ;) Crafting, budowanie, mutanty, radiacja i zli ludzie :)

- DayZ Mod. Znacznie bardziej rozwiniete niz Standalone i jak sie dobrze zakrecisz, to pograsz za niecale 20 zl. Jedyny minus w porownaniu z SA, to sprintujace zedy :(

- ISS (WarZ) No coz, tej gry nie ma co opisywac. Dodam tylko, ze (obecnie w promocji) za niecale 6 zl !!! lepszej rozrywki nie znajdziesz.

Promocja jest na of. stronie ISS.

test

Opublikowano

A za WarZ raz się płaci czy są za to regularne opłaty?

Raz płaci się lecz są GC (Gold Coins za które kupujesz priva lub eq).

@topic

Polecam:

-StarGateZ (emulator WarZ)

-DayZ standalone

-DayZ (mod Arma II)

-minecraft :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...