Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepsze packi! Wasze szczęście!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Możecie tutaj pokazać wasze szczęście w paczkach. Po dzisiejszej paczce uświadomiłem sobie że warto zrobić taki temat. No to zacznijmy.

Z dzisiaj Rare, Rare, Epic i Legend:

yzXD16F.jpg

A tu moja 1 legenda, dość dawno temu (spaliłem ją):

ZZGyblO.jpg

Wszystko zdjęcia proszę dodawać w 

[spoiler][/spoiler]

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Który macie lvl rankingowy ??? ja 1 dzień gram na razie 20 :D na dole słabiutko a jeszcze do was mam pytanie gdzie kupować karty za pył ???

2ilygq0.png

Opublikowano

13 ranga łączny poziom bohaterów 230 a karty za pył kupuje się wchodząc w menu-->moja kolekcja-->tryb rzemiosła-->wybierasz kartę która cie interesuje i ją kupujesz

1330007971-U359964.png

Opublikowano

Atm. 14 rankingowy, a poziom bohaterów 249.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

To u mnie słabo, wszystkich pakietów otworzyłem może z 40 a tylko Nat Pagle, Ragnaros i Poszukiwacz Przygód. Tak to zwykle sam tani chłam był. Screenów nie robiłem bo się tym nie jaram.

Opublikowano

Wczoraj otworzyłem 40 paczek i trafiłem tylko 2 legendy- do tego chujowe bo dethwinga i bestie + 8 epików.

Można rzec że za 185zł zapłaciłem dust na jedną dobrą legendę. Pech w chuj ale co zrobisz...

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

Mi dzisiaj udało się trafić leeroya jenkinsa, moją drugą legendę po carinie, reszta chłam :)

cg4h.png

Obecnie gram na prywatnym serwerze World of Warcraft - Sunwell.pl

Opublikowano

Wczoraj otworzyłem 40 paczek i trafiłem tylko 2 legendy- do tego chujowe bo dethwinga i bestie + 8 epików.

Można rzec że za 185zł zapłaciłem dust na jedną dobrą legendę. Pech w chuj ale co zrobisz...

P2W

@temat

Otwieram pakiet, już mi staje że legenda a tu chuj millhouse manastrom (czy jakoś tak nie wiem nie gram na angielskiej wersji)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Może nic takiego, ale napiszę. Wróciłem do tej gry po długiej przerwie, kupuję pakiet, otwieram, a tam rare + Leeroy Jenkins. Miły prezent :)

1780114744926761191981.png

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...