Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy mag jest dobry dla początkującego?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema ;)

Tak więc zacząłem geać w HearthStone ponieważ grafik mi się spodobało postanowiłem grać w LoL'a i w tą grę jak i tu kilka pytań

gram dzień i jak na razie wbiłem 13lvl

-Opłaca grać się magiem bo właśnie tam mam 13 i powiem wam że fajnie mi się gra :)

-Opłaca się zamieniać na pył karty złote z np woja na maga bo będę nim grał

-Jakie karty na maga kupować???

Opublikowano

Mag jest jedną z według mnie głupszych klas, bo nie jest zbalansowany. Ma potężne, i dobre karty jak np. Water Elemental, a jeżeli nie używasz tej złotej karty to czemu nie? Zawsze możesz spalić i zrobić nową karte do decku. A na maga to spróbuj Azure Drake. Jest to jedna z najlepszych kart na maga.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Czy opłaca się grać Magiem, ponieważ dobrze mi się nim gra?

Jeśli podoba Ci się Mag oraz dobrze sobie nim radzisz to jak najbardziej się opłaca. Gry zostały stworzone dla ludzi po to aby miło minął im wolny czas. Nigdy nie zmuszaj siebie do gry w sposób inny niż Tobie się podoba, ponieważ nie będziesz czerpał przyjemności z gry i szybko Ci się znudzi.

Czy opłaca się przerobić karty na pył, których nie używam?

Jeśli testowałeś Wojownika i na sto procent wiesz, że nie będziesz nim grał to wydaje mi się, że można tak zrobić. Mój znajomy tak zrobił i stworzył sobie talię do Druida. (Choć mnie jakoś to nie przekonuje i wolę z czasem zdobyć wszystkie karty z pakietów.) Więc zrób jak będziesz uważał. :)

Jakie karty kupować na danego Bohatera?

Nie jestem fanem szukania pomocy w internecie w takich sprawach. Ja wole grać na swój sposób i z czasem dojść do tego czy to jest dobre i czy mnie to satysfakcjonuje. Tobie również polecam ten "Styl życia" :)

Opublikowano

Ale Warrior bez kart to gówno, a na niego wymagane są legendarne karty, i to nie jedna, a więcej. Do tego nie mając odpowiednich kart, np. Armorsmitha i Berserka to nawet nie ma co grać bo się raczej przegra. Najlepiej Magiem/Szamanem (moja najlepsza klasa) ponieważ nie są wymagane do nich drogie karty, a są mocne, np. mój deck na szamana:

8ED7Toa.png

Opublikowano

Raczej będę grał magiem bo bardziej mi się spodobał już 14lvl :D i 22 ranked poziom czy coś takiego LoL w głowie :D

mam morskiego olbrzyma na maga taki sobie przydaje się w early xD jak się go ma w początku a na tego woja to jakiś Grommasz Pie.... nie gram wojem słaby jakiś :D

Opublikowano

Raczej będę grał magiem bo bardziej mi się spodobał już 14lvl :D i 22 ranked poziom czy coś takiego LoL w głowie :D

mam morskiego olbrzyma na maga taki sobie przydaje się w early xD jak się go ma w początku a na tego woja to jakiś Grommasz Pie.... nie gram wojem słaby jakiś :D

Wojownik jest top3 na rankedach jeżeli masz cały deck pod niego i ogarniasz. Legenda 100%.

Opublikowano

Wojownik jest top3 na rankedach jeżeli masz cały deck pod niego i ogarniasz. Legenda 100%.

Każda postać pewnie jest dobra ma swoje + i - ale ja po prostu nie ogarniam go :D

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Każda postać pewnie jest dobra ma swoje + i - ale ja po prostu nie ogarniam go :D

Jak nie ogarniasz to polecam lowce bardzo latwa klasa na ranking. Fajny tez jest szaman,mag,druid  na poczatek.

"Upadli powstaną"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...