Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak mi poszło ?

Gość aras056092

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Okropny build, ale widzę, że jesteś dopiero w bardzo początkowej fazie gry.

Skup się na farmie, nie leć na kille, bo nie warto, lepiej sobie spokojnie pofarmić niż wbić się na 3 poziomie pod wieżę wroga.

Jak mówię, najpierw ogarnij build, a będzie na pewno lepiej. Trinity Force się nie stackuje.

Opublikowano

Tak jak napisal kolega UP - build po prostu tragedia,ale dopiero sie uczysz. Jak na poczatkujacego poszlo Ci niezle :) A co do buildow to poszukaj sobie buildow,bo sam jeszcze nie umiesz ukladac :) 

Xaltor_eune_121_1_nozg.png

Opublikowano

Ale z killami było dobrze ? Miałem najwięcej killi z temu i przeciwników i zabiłem 2 razy smoka i w dwójke 2 razy barona . I co to jest bulit .

Opublikowano

Dam Ci pare rad, nigdy nie kupuj 2x tego samego itemu, jeżeli w poprzednim teamie widisz dużo AP czyli postaci które kupują itemy na magię, kupuj coś co ochroni cię przed nią np. Całun Banshee, jeżeli w poprzednim teamie dużo jest AD Attak Damage właśnie itemy pod większe obrażenia to kup coś na armor tzn. pancerz + item na przebicie pancerza.

Farm dużo dwie fale minionów są lepiej opłacalne niż jeden kill, dwa smoki również  są jeszcze więcej opłacalne...

Opublikowano

a co napisałem...sam zabiłem dwa smoki a w dwóch dwa razy barona zabiliśmy . A tak wogóle co mnie to obchodzi moję itemki ważne że sobię radziłem że to ja ich zabijałem a nie oni mnie aha i jeszcze powiem że to było pvp a nie z btami ;)

Opublikowano

a co napisałem...sam zabiłem dwa smoki a w dwóch dwa razy barona zabiliśmy . A tak wogóle co mnie to obchodzi moję itemki ważne że sobię radziłem że to ja ich zabijałem a nie oni mnie aha i jeszcze powiem że to było pvp a nie z btami ;)

co z tego ze sobie radziłes jak miales 3x trinity? nie kupuje sie tych samych itemów po 2 razy ...

Opublikowano

Mimo, że miałeś dużo killi nie było to najlepsze bo twój team mógł być wtedy uselles, wystarczyła by jedna twoja śmierć

i prawdopodobnie byście przegrali, pozatym nie podwajaj itemów, nie kupuj trinty na mastera, buduj go pod attack speed, kryty, life steal.

Powodzenia we wbijaniu lvli :dd

Opublikowano

@up

Wbijałem najwięcej w DMG (przynajmniej próbowałem)

Opublikowano

ale dość dobrze było bo w tym meczu w przeciwnym teame była Tristana i pod koniec meczu z q bez r brałem jej 3/4 hp.

Opublikowano

Tak zapytam który poziom ??/

Build okropny złe buty,  inf x3 -_-

że jeden mecz poszedł ci dobrze nie znaczy już że jesteś OP Promotion ;) W grze nie tylko liczą się twoje zabójstwa ale całej twojej drużyny.

Opublikowano

@up

Powiem ci tak...dzięki mojim zabójstwą w killach moja drózyna wygrała ;) mam 6 lvl dziś już 7 mogłeś sprawdzić na ss pisało. I ja nie mówie ze jestem już op zawsze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...