Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy oczyszczenei blokuje ulti od vi?

SupcioPupcio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

QSS i Cleanse nie zablokują bezpośrednio ult od vi, możesz je zablokować jedynie za pomocą np. ult olafa lub zhonayi.

Opublikowano

Czar Przywoływacza Oczyszczenie(Cleans) nie zadziała jedynie na podrzucenia (Czyli jak w przypadku bohaterki Vi czar ten nie uratuje nas.)

Opublikowano

QSS i Cleanse nie zablokują bezpośrednio ult od vi, możesz je zablokować jedynie za pomocą np. ult olafa lub zhonayi.

Zapomniales tez o plamie vladimira, i wydaje mi sie ze babelek sivir i noct tez moga bloknac ulti Vi.

sstwc.jpg

Opublikowano

nie chodzi mi o to wszystko ... gdzy zacząłem mainować syndre (bez BoLa ... nei kazdy kto nia umie grac jest bolowcem ...) i jak zwykle ... w enemy only vi i jeb 5 ulti na mnie i moj team lezy bezemnie ... a zhonyi nei chce zablokwoac :C

Opublikowano

nie chodzi mi o to wszystko ... gdzy zacząłem mainować syndre (bez BoLa ... nei kazdy kto nia umie grac jest bolowcem ...) i jak zwykle ... w enemy only vi i jeb 5 ulti na mnie i moj team lezy bezemnie ... a zhonyi nei chce zablokwoac :C

Jeśli chodzi o takie coś to powinieneś trzymać się jak najbardziej z tyłu aby Twoi sojusznicy specjalizujący się jako Obrońca(Tank) rozpoczęli bitwę jako pierwsi. Następnie ty powinieneś zacząć działać eliminując przeciwników stanowiących największe zagrożenie. Jeśli przeciwnicy jakimś sposobem przedrą się do Ciebie powinieneś podjąć ucieczkę jeśli jest to możliwe, jeśli nie to staraj się zadać jak najwięcej obrażeń. Jeżeli giniesz, ponieważ Twoi sojusznicy ganiają za jednym wrogiem postaraj się im napisać oraz spokojnie wytłumaczyć taktykę do zwycięstwa.

Opublikowano

Jeśli chodzi o takie coś to powinieneś trzymać się jak najbardziej z tyłu aby Twoi sojusznicy specjalizujący się jako Obrońca(Tank) rozpoczęli bitwę jako pierwsi. Następnie ty powinieneś zacząć działać eliminując przeciwników stanowiących największe zagrożenie. Jeśli przeciwnicy jakimś sposobem przedrą się do Ciebie powinieneś podjąć ucieczkę jeśli jest to możliwe, jeśli nie to staraj się zadać jak najwięcej obrażeń. Jeżeli giniesz, ponieważ Twoi sojusznicy ganiają za jednym wrogiem postaraj się im napisać oraz spokojnie wytłumaczyć taktykę do zwycięstwa.

u dont said? LUL no cos ty ... tylko problem jest głownie taki ... ide ja mniejwiecej zasieg ataku 1 tareta or timu to tak ... vi uzywa q u wbija sie do srodka, nastepnia odrazu u;ty na mnie i wszystkie od nich spele na mnie a moj team nei umie grac i pada ;D głwonei to gram dla zabawy ale wkuza mnie jzu ta Vi!!!! xD skoro cleanse nei usunie ulta Vi to dzienkuje i

DO ZAMKNIĘCIE (nie napijecie se jzu postow hue hue hue)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...