Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Batman - nowy projekt?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.
Ostatnimi czasy myślałem nad stworzeniem nowego typu serwera. Co by się tam robiło ? Już wszystko opisuję.

Każda osoba, którą dołącza na serwer znajduję się w więzieniu. Musi z niego wyjść, podpisać papiery itp.
Następnym zadaniem jest dostać się do miasta Arkham City. Teraz kiedy jesteśmy w owym mieście musimy znaleźć jakąś pracę. Zarabiając na serwerze możemy kupić dom w którym jest bezpieczniej niż na ciemnych ulicach Gotham. Myślicie, że wszystko jest takie łatwe, prawda? :)
Jednak musicie liczyć się z tym, że wiele zbirów czycha w ciemnych zaułkach tylko po to, żeby was okraść i uciec. Również napotkacie takie osoby jak Joker, Pingwin itp. Jedna osoba będzie Batmanem, ale teraz pytanie. Kto nim będzie ? Osoba w 100% uczciwa, która będzie sumiennie wykonywać swoją pracę, i będzie jednym zdaniem "miała olej w głowe". Jeżeli nie uda ci się zostać batmanem, to możesz spróbować kandydować na Robina, albo Alfreda. :)
Nie będę wam zdradzał wszystkiego co planuję bo jeszcze mi ktoś projekt ukradnie. Przechodząc do pluginów. Jestem tego świadom, że z samymi pluginami dużo nie zrobię, dlatego będzie launcher serwera. Wszystko będzie pisane od zera. Pluginów będzie z 5-6 żeby nie obciążać serwera. Czekam na wasze opinię, co dodać, czy projekt ma szansę wypalić ?

Pozdrawiam, Tajemniczy.

"Człowiek zaczyna być człowiekiem wtedy, gdy przestaje jęczeć i przeklinać aby zacząć szukać prawdy, która rządzi jego życiem" ~James Allen

Opublikowano

Fajny pomysł, tylko, żeby były autorskie PLUGINY a nie szajsowe SKRYPTY. :D

Dawno nie grałem w minecrafta. Trochę czytałem o tym skrypcie, nic ciekawego. Wszystkie wtyczki będę pisał pod bukkita, a modyfikacje pod forge.

"Człowiek zaczyna być człowiekiem wtedy, gdy przestaje jęczeć i przeklinać aby zacząć szukać prawdy, która rządzi jego życiem" ~James Allen

Opublikowano

Dziękuje, to motywuję. Dodam jeszcze, że będzie system gangów, a sam Batman będzie posiadał Batmobila, gadżety, itp. :)

Opublikowano

Powodzenia :] znajdz sobie Sponsora łatwiej bedzie :]

Pieniądze to najmniejszy problem ;-)

Opublikowano

Fajnie brzmi. Jeśli go zrobisz, na pewno zagram. :D

„Za dwadzieścia lat będziesz bardziej rozczarowany rzeczami, których nie zrobiłeś, niż te, których dokonałeś. Więc odwiąż liny. Opuść bezpieczną przystań. Złap wiatry w żagle. Poznawaj. Śnij. Odkrywaj.”

thegamescolo.png

https://www.youtube.com/channel/UC7oVqdgxFnEWkutgOkY4uDw/feed?view_as=public

Daj suba! ;)

Opublikowano

Jakby co, to mogę pomóc ew. ze stroną, jeśli będzie potrzebna, lub ts3. ;)

Wszystko się obmyśli. :)

Najpierw chcę zrobić jakiś szkielet tego wszystkiego, teraz zadanie moich znajomych jest takie "Przejdź Batmana" :P

Wiadomo, że bez obeznania się z tematem nic nie zrobią =<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...