-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
DaYan9
DaYan9
Witam !
Mam pewien pewien problem z moim komputerem. Od pewnego czasu działa coraz gorzej. W 2013 roku chciałem pograć w nowego AC III. Grałem w poprzednie części, wszystko ładnie hulało. Nowy Assasyn już mi nie działał. Myślałem że mam za słaby sprzęt ( co jest możliwe). Od tygodnia komputer się ciągle zawiesza , można tylko wyłączyć z prądu. Czasami nawet przy oknie startowym WIn7 już się zawieszał. Zainstalowałem od nowa Windowsa i to samo... Zainstalowałem z powrotem starego AC 1, który kiedyś hulał jak miło teraz nie działa płynnie muszę zmniejszać rozdzielczość i jakość grafiki. Nawet CS 1.6 nie działa jak kiedyś. CCleaner nic nie pomógł. Nie wiem o co chodzi. Jak włączyłem FIFE 14 to w czasie meczu (nie ścinał się ) nagle z głosików było słychać głośny, dziwny hałas i komputer się zawieszał. Proszę o pomoc z góry thx.
Specyfikacja mojego PC:
Win 7 32 bity
Intel Core 2 quad CPU Q8200 @ 2.33GHz, 3GB Ram, GeForce GT 220 , Płyta ASUS P5QPL-AM
14 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.