Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Detected][28.03.2014] Jhem WarRock EU D3D No Menu

Gość Lord Loginus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Opublikowano

Up

To nie pokazuje go w grze to po prostu klikasz sobie od numpad 1 do 5 i to wlacza te opcje, a no recoil jest juz wbudowany wiec nie musiz go wlaczac

MindlessCanineHanumanmonkey-max-1mb.gif

Opublikowano

@Up

Taki hack, co poradzisz.

No menu, czyli bez menu. Funkcje albo masz odrazu albo włączasz je numpadami

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

mało opcji i bez menu co chwile się wyłącza :/ Nie Napracowales Sie :)

Nie jestem autorem cheata, nie do mnie miej pretensje, mi cheat działa bez zarzutów ...

Opublikowano

Numpad 1-5 to sa klawisze te po prawej stronie czy u góry ??

Te po prawej

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Tak samo u mnie :((

I niby nie czitowales :D?

Co do preblemu z win xp. Prawie zaden hack juz nie dziala na xp, wiec radze zrobic przesiadke na win 7.

MAL

Opublikowano

UP@ Tak, ale autor testował i zapewniał, że działa na XP 32 bit ;D

Opublikowano

I niby nie czitowales :D?

Co do preblemu z win xp. Prawie zaden hack juz nie dziala na xp, wiec radze zrobic przesiadke na win 7.

Tak, teraz zaczynam hackować, ponieważ przez to, że zostałem zbanowany.. Wtedy nie hackowałem, tylko nieraz użyłem hacka... A teraz, nawet nie pogram sobie dobrze, bo dostane bana za gówno..

To mój najlepszy ochroniasz

ZBIERAM ------ !!!!!!!!

Coming: Zakaz gifów w sygnie

ZBIERAM -------- !!!!!!!!!!

Opublikowano

Tak, teraz zaczynam hackować, ponieważ przez to, że zostałem zbanowany.. Wtedy nie hackowałem, tylko nieraz użyłem hacka... A teraz, nawet nie pogram sobie dobrze, bo dostane bana za gówno..

Przeczytaj co sam napisałeś "Wtedy nie hackowałem, tylko nieraz użyłem hacka..." i ty się kolego dziwisz, że bana dostałeś, jak sam mówisz, że używałeś hacków (to właśnie jest hackowanie), a wcześniej pisałeś tematy jak napisać ticketa i mówiłeś, że nie używałeś hacków -.-

Posłuchaj sam Siebie kolego ... .

Opublikowano

Przeczytaj co sam napisałeś "Wtedy nie hackowałem, tylko nieraz użyłem hacka..." i ty się kolego dziwisz, że bana dostałeś, jak sam mówisz, że używałeś hacków (to właśnie jest hackowanie), a wcześniej pisałeś tematy jak napisać ticketa i mówiłeś, że nie używałeś hacków -.-

Posłuchaj sam Siebie kolego ... .

Tak, tylko że ile miechów temu hackowałem... Teraz np. jak hackowałem, a na innym koncie nie będę hackował to też dostane bana ... Ten nexon jest teraz poyebany..

To mój najlepszy ochroniasz

ZBIERAM ------ !!!!!!!!

Coming: Zakaz gifów w sygnie

ZBIERAM -------- !!!!!!!!!!

Opublikowano

Dobra koniec dyskusji na ten temat, bo posypia sie warny.

MAL

Opublikowano

24h na wstawienie screen'a i co z tego, że jest No Menu ale główne opcje np. Chams jesteś wstanie pokazać na screenie a z tego co czytam posty wyżej to cheat im nie działa.

Opublikowano

UP@ Nom, wczoraj jeszcze na nim grałem, dziś już nie działa -.-

Zamykaj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...