Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie na temat policji .

Rasowy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka! Ciekawi mnie pewna rzecz .

Mam skończone 17 lat , rocznikowo mam 18 .

Gdyby policja złapała mnie wypitego tak 

po 3 piwach , dostaje w tym momencie mandat,czy odwożą na dołek? ( słyszałem ,że od 17lat można dostać mandat  , to prawda? )

I lepiej mieć dowód przy sobie?

1377774857-U369478.png

Opublikowano

poniżej 18 to w sumie jeszcze dziecko według ustaw o zakazie picia alkoholu czyli mandacik i tak poleci z możliwością zawiadomienia rodziców i szkoły

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Jest różnica wypitego a pijącego, też mam 17lat ale rocznikowo 18'cie i już nie raz policja złapała mnie pod wpływem ale skończyło się na wykroczeniu,
tak więc jeżeli jesteś pod wpływem i nie masz przy sb butelki/puszki to mogą Cie spisać ewentualnie skończy się na wykroczeniu, bo w końcu możesz wracać z imprezki, ale w wypadku gdy masz otwarte piwo w ręce idzie mandacik i/lub powiadomienie do sql i domu zależy na jakie mendy trafisz ;)

Opublikowano

jak masz 17 to jeszcze alko nei mzoesz sporzywac ... mzoesz meic je przy sobie przed 18, ale nei mzoesz go pic ^^^ polskie prawo FAK LODZIK!

Po co 13 latek daje rady w takim temacie?

Pisz po polsku i tak btw ; "fak lodzik" ?? ...

TOPIC .

Mogą wlepić Ci tylko mandat chyba, że zniszczysz pod wpływem alkoholu jakieś mienie to wtedy na 100% będziesz miał problem .

chadasygn.png

"Boże chroń mnie przed przyjaciółmi z wrogami sam sobie poradzę . "

Opublikowano

Po co 13 latek daje rady w takim temacie?

Pisz po polsku i tak btw ; "fak lodzik" ?? ...

TOPIC .

Mogą wlepić Ci tylko mandat chyba, że zniszczysz pod wpływem alkoholu jakieś mienie to wtedy na 100% będziesz miał problem .

po pierwsze mzoe i 14 latek ale tyle ile ja wiem od sasiada policjanta tyle nikt na osiedlu nie wie :O ... +poczytaj statut etc. to pogadamy

fak lodzik - Fuck logic ...

Opublikowano

Zależy na kogo trafisz, jedni robią problemy, a drudzy każą wylać i iść do domu. Jak nie będziesz się spinał to nic Ci nie powinni zrobić

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

jak masz 17 to jeszcze alko nei mzoesz sporzywac ... mzoesz meic je przy sobie przed 18, ale nei mzoesz go pic ^^^ polskie prawo FAK LODZIK!

To kolega policjant cię wychujał. Nie możesz POSIADAĆ przy sobie alkoholu przez 18. rokiem życia, bo:

- musiałeś go skądś nabyć, a to dozwolone jest od lat 18.

- ktoś musiał ci je dać, więc popełnił wykroczenie, a ty z tego względu posiadasz alkohol nielegalnie.

więc chujowy sąsiad.

Opublikowano

Alkoholu chyba nie można spożywać w miejscach publicznych, a co do wieku, zawsze możesz powiedzieć, że masz 18 lat, ale nie możesz tego udowodnić, ponieważ zapomniałeś dowodu, a aktualnie "odwiedzasz" dziadka.

17052109001382846035.png

Opublikowano

po pierwsze mzoe i 14 latek ale tyle ile ja wiem od sasiada policjanta tyle nikt na osiedlu nie wie :O ... +poczytaj statut etc. to pogadamy

fak lodzik - Fuck logic ...

Trzyma z policją. JEBAĆ!

Raczej na dołek Cię nie zwiozą. Jak trafisz na policjantów którzy są akurat w porządku to nic ci nie zrobią raczej. Jak trafisz na takie kurwiska to do dmu odwiozą na pewno, a jak będziesz pił w miejscu publicznym to jest mandat wlepią. 

To zależy tylko i wyłącznie od policjantów :).

10s7llx.png

By

Maxio!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...