Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Trailer exalion by Vatahar

Vatu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lipny jak na trailer , głównie to przedstawiłeś jak się chodzi postacią :P .

Opublikowano

W trailerze nie powinno być interfejsu, powinien być 16/9 (bez bocznych pasków), powinno być coś widać (przesadziłeś z przyciemnieniem) i powinna być jakaś akcja.

Ogólnie mówię tyle ile wiem od Derax'a czy Win'a, jak chcesz w tym siedzieć to jeszcze sporo pracy przed tobą :P

sygnatura2.png

Opublikowano

W trailerze nie powinno być interfejsu, powinien być 16/9 (bez bocznych pasków), powinno być coś widać (przesadziłeś z przyciemnieniem) i powinna być jakaś akcja.

Ogólnie mówię tyle ile wiem od Derax'a czy Win'a, jak chcesz w tym siedzieć to jeszcze sporo pracy przed tobą :P

Tutaj zle zacząłem nagrywanie bo na zminimalizowanym.

Ogólnie dzięki za ady poprawie się.

Opublikowano

Tutaj zle zacząłem nagrywanie bo na zminimalizowanym.

Ogólnie dzięki za ady poprawie się.

W sony vegasie mozesz "poruszac" (kwadracik taki,jedna z 3 ikonek z prawej strony kazdego klipu)  ekranem w ten sposob,ze pasek skilli wychodzi poza kadr - tak mozna ukryc boki,przyblizac itd :)

A co do samego trailera to mi osobiscie sie nie podoba, brak ciekawych efektow,nic specjalnego nie pokazales. Podsumowujac,jeszcze wiele pracy przed Toba ! Powodzenia !

Xaltor_eune_121_1_nozg.png

Opublikowano

W sony vegasie mozesz "poruszac" (kwadracik taki,jedna z 3 ikonek z prawej strony kazdego klipu)  ekranem w ten sposob,ze pasek skilli wychodzi poza kadr - tak mozna ukryc boki,przyblizac itd :)

A co do samego trailera to mi osobiscie sie nie podoba, brak ciekawych efektow,nic specjalnego nie pokazales. Podsumowujac,jeszcze wiele pracy przed Toba ! Powodzenia !

Dzięki, a co do tego o czym mówisz o sv to wiem, tylko chodzi mi że paski po bokach zostają :D
Opublikowano

Vatu, za ciemne i przydałoby się intro ładne dodać. Zrobię dziś coś przykładowego, to Ci pokażę jak to ma wyglądać.

Opublikowano

Dzięki, a co do tego o czym mówisz o sv to wiem, tylko chodzi mi że paski po bokach zostają :D

Paski po bokach usuwasz klikajac PPM na kadr -> Switches -> odznaczasz Maintain Aspect Ratio

Xaltor_eune_121_1_nozg.png

Opublikowano

Nawet fajnie to wyszło , myśle  , że jakbyś miał większe możliwości w grze to lepiej by to wyszło.

Pozdrawiam.

pobrane_3.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...