Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki serwer wybrać?

Mlody 1997

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Tak jak w temacie, chciałem zapytać na jakim serverze najlepiej grać? Chodzi mi o ilość ludzi. Wcześniej grałem, nwm na jakim serverze, ale w wyścigu jak jechało 5 osób [4+ja] to był wyczyn. Więc co proponujecie?

Czekam na odp.

Opublikowano

Najwięcej osób gra na serwerze APEX-EU.

Ciężko teraz złapać się na wyścigi, w których będzie 5 osób bez cheaterów, ale na APEX-EU gdy ostatnio grałem to nieraz było Nas 6 w wyścigu na multi.

Opublikowano

Witam.

Tak jak w temacie, chciałem zapytać na jakim serverze najlepiej grać? Chodzi mi o ilość ludzi. Wcześniej grałem, nwm na jakim serverze, ale w wyścigu jak jechało 5 osób [4+ja] to był wyczyn. Więc co proponujecie?

Czekam na odp.

Zależy też jaki wyścig jechałeś, bo na eventach pozaklasowych nie ma tłumów.

Proponuję oczywiście Apex-EU gdzie gra dużo polskich kierowców, dodatkowo to właśnie tutaj funkcjonuje MPC Racing Team do którego zapraszam:

http://www.mpcforum.pl/forum/682-mpc-racing-team-podania/

HB5fLf7.png

Opublikowano

Niby wszystko ładnie, pięknie. Chciałem odpalić grę i pojawiło mi się takie coś:

r5keh1.jpg

Mam rozumieć że jest za dużo ludzi w grze czy jak?

Opublikowano

Niby wszystko ładnie, pięknie. Chciałem odpalić grę i pojawiło mi się takie coś:

r5keh1.jpg

Mam rozumieć że jest za dużo ludzi w grze czy jak?

Tak, teraz EA powysyłała kody i każdy je wklepuje + boty ;)

Teraz pierwszeństwo logowania mają osoby, które wcześniej kupowały SB.

HB5fLf7.png

Opublikowano

A rozumiem, dziękuje za odpowiedź :).

Jeszcze chciałem zapytać o zespół który mi poleciłeś, czy rekrutacja jest nadal off, czy może nie zostało zmienione na stronie? Gdyż zawszę lepiej się gra z kimś jak samemu ;).

Na razie to są wstępne pytania gdyż jeszcze nwm jak bd mi się gra układać, boostów nie mam zamiaru kupować, a jak wiadomo bez tego ciężko o jakiekolwiek auto :/.

Opublikowano

Przy okazjI tematu, czy jest mozliwe przeniesienie konta na Apex EU?

Raczej nie, spróbuj się dogadać z supportem, ale raczej ci nic nie zrobią w tej kwestii.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...