Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Format z Pendrive Ga H61m-S1 (Rev 3.0)

Komunikator18

Pytanie

Opublikowano

.Cześć chcę wykonać format na wyżej wymienionej płycie jednak nie posiadam stacji DVD  Pendrive mam 8GB GoodRam   z raczej dobrze przygotowanym Windowsem 7 z tego poradnika 

Tylko nie mam bladego pojęcai jak się za to zabrać ... poniżej dam  ss z biosu  o ile cokolwiek widać 

http://zapodaj.net/aef0362e70140.jpg.html

doradzcie mi w co mam wejść co ustawić , co przycisnąć itp żeby tą instalacje ruszyć no i jaki windows polecacie do 4 GB Ramu warto pchać 64bit czy 32 starczy 

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do komputera z pamięcią 4GB ramu to lepiej wybrać system 64 bit.

A co do bootowania pendriva to na tym zdjęciu masz coś takiego jak "boot option #2" i tu powinieneś zmienić z SATA na USB. Jeśli to nie zadziała to zrób to samo lecz w "boot option #1". A po instalacji systemu przywróć to tak jak jest teraz.

Opublikowano

Czy to zadziała to zależy tylko od pendriva, jeśli jest dobrze zrobiony do powinien zadziałać. Po instalacji przestaw to co zmieniałeś na te wartości co mas obecnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...