Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ps3 slim problem

ZjedzLache

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Posiadam Ps3 Slim Specyfikacja 2004 A Problem Polega Na Tym Że Włączam Konsole chodzi z 5 minut i nagle się wyłącza ( nawet nie swieci sie dioda) co może być przyczyną tego ? dodam że kupiłem ją praktycznie nie używaną od kolegi nic nie było przy niej majstrowane . grałem na niej bardzo intensywnie przez 2 miesiące 10 h + czasami a czasem mniej . Dodam jescze ze problem zaczął się nagle

Opublikowano

• Slychac wiatrak w PS3 jak sie uruchamia?

Pokazuje jakis error zanim sie wylaczy?

jak sie wylacza to jak to brzmi? odrazu wszystko cichnie czy wiatrak powoli zwalnia?

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

• Slychac wiatrak w PS3 jak sie uruchamia? przez 1 sek nawet mniej (wszystko w norm jak zawsze sie uruchamialo)

Pokazuje jakis error zanim sie wylaczy? nie

jak sie wylacza to jak to brzmi? odrazu wszystko cichnie czy wiatrak powoli zwalnia? nagle sie samo wyłącza jak by z prądu ktos wyjebal

Opublikowano

a wiec tak. Poszukalem troche na necie i napisalem do kumpla ktory sie na tym zna. Moga byc 2 problemy ale nie wiem czy by tutaj sie zaliczaly skoro dzialalo u kolegi normalnie.

1.

Power supply jest popsute, ktos mial taki sam problem - otworzyl PS3 i power supply od niego i dokrecil 2 sruby mocniej i to ponoc pomoglo.

2.

Problem z oprogramowaniem do HDD.

Nigdzie nie ma 100% dzialajacego wyjasnienia jak to naprawic. Te naprawy ktore ludzie podali nie dzialaly dluzej niz kilka miesiecy. Obydwa sposoby nie robia zadnego sensu jak to ma niby pomoc w naprawie. Z racji ze to jest CECH2004 to gwarancja oryginalna juz w gre nie wchodzi. Jedynie co to sprzedac konsole na czesci albo naprawiac co kilka miesiecy na nowo.

Wszystko co powiedzialem moze byc zle poniewaz ja samemu sie nie spotkalem z tym problemem lecz moze to pomoze chociaz troche.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

Siemka. Posiadam Ps3 Slim Specyfikacja 2004 A Problem Polega Na Tym Że Włączam Konsole chodzi z 5 minut i nagle się wyłącza ( nawet nie swieci sie dioda) co może być przyczyną tego ? dodam że kupiłem ją praktycznie nie używaną od kolegi nic nie było przy niej majstrowane . grałem na niej bardzo intensywnie przez 2 miesiące 10 h + czasami a czasem mniej . Dodam jescze ze problem zaczął się nagle

Przegrzanie ;( Naprawa od 150-300zł 

Opublikowano

Skoro u kolegi bylo normalnie to moze masz ja w zlym miejscu?
np przy grzejniku i sie moze zagrzewa?

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Opublikowano

Przeciez powiedzial ze nie wychodzi zaden error jak sie wylacza a jak sie PS3 przegrzewa to pokazuje ze zaraz sie wylaczy bo jest zbyt gorace.

4F6xoLt.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...